Magazine Haberleri

magazine haberleri ve güncel magazine gelişmeleri, magazine ile ilgili tüm video, magazine fotoğrafları ve magazine haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Maybelline New York, efsanevi Lash Sensational ailesine yeni eklenen Firework maskaranın lansmanını özel bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Elidor’un Beauty House Piksel Ayna! deneyiminin partisi Akaretler no.39’da ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

MODA

Vogue Eyewear, özgür ruhlu moda severler için yeni bir kapsül koleksiyonu tasarladı. Bu renkli koleksiyon ile kendi moda maceranızın haritasını...

MAGAZİN

Türkiye’nin en beğenilen kadınlarından biri olan Burcu Esmersoy, her daim fit ve çekici görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

MODA

Burteks Tekstil yeni inovasyon üretimi ECLECTIC’in özel koleksiyonu ve Çağla Şıkel’in dans şovu eşliğinde özel bir davetle kutladı!..

CEMİYET

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

MODA

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

CEMİYET

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul bünyesindeki Olea & The Bar, yaz sezonunu düzenlenen özel bir parti ile açtı.

MAGAZİN

Ezra - Tuba Çetin’in Conrad İstanbul Bosphorus’da 50. ve 49. yaş günlerini kutladığı “Yaza Merhaba” partisi ünlü simaların katılımlarıyla gerçekleşti.

MAGAZİN

Casio, tüm dünyada kutladığı 50'nci yılını Türkiye’de de çok özel bir davetle onurlandırdı.

MAGAZİN

Türkiye'nin yeni telefon markası Mipo'nun lansman etkinliği, ünlü isimlerinin yoğun ilgisiyle Galatasaray Adası'nda gerçekleşti.

English News

The American news magazine Newsweek has released its list of the "World's Best Specialized Hospitals."