Casio, tüm dünyada kutladığı 50. yılıTürkiye’de de özel bir davetle onurlandırdı. 50 yıla saygı duruşunda bulunan ve ‘Beyond The Time’ temasıyla yapılan davet, Casio’nun yarım asırlık yolculuğunu yansıttı.

ATİYE 

Ünlüleri buluşturan ışıltılı davet: "Pınar Deniz - Magnum" Ünlüleri buluşturan ışıltılı davet: "Pınar Deniz - Magnum"

1974 yılında Casio Tron isimli ilk otomatik takvim özellikli saati üreterek saat sektörüne giriş yapan Casio, 50. yılını geçen gün İstanbul Modern’de düzenlenen geceyle kutladı

BERK ATAN - OĞULCAN ENGİN 

Ersa Saat’in ev sahipliğinde ve ‘Beyond The Time’ temasıyla düzenlenen geceye iş, sanat ve spor dünyasından pek çok isim katıldı. Gün batımından geceye uzanan davette, Casio’nun 50 yıllık yolculuğunu yansıtan ikonik modelleri sergilendi.

CASIO, 50. YILINI ZAMANIN ÖTESİNDE KUTLADI

Casio Yönetim Kurulu Üyesi ve Kıdemli Genel Müdür ITOH Shigenori “Hepinize geldiğiniz için çok teşekkürler. İstanbul’da gerçek Casio fanlarıyla buluştuğumuz için çok mutluyuz” dedi.

Ersa Saat Türkiye Genel Müdürü Numan Ergün ise “Casio’nun 50 yıllık geçmişi aynı zamanda moda ve kültür hayatımıza da etki eden bir miras. Bu kıymetli mirası bu akşam bizimle paylaştığınız için teşekkürler” şeklinde konuştu.

BESTE KÖKDEMİR - MERVE ŞAHİN 

Casio 50. yıl davetinde misafirler DJ Mabbas’ın seçkileriyle eğlendi.

BİLGE ÖZTÜRK 

Zamanının çok ötesinde ürünler üreterek yoluna devam eden Casio; ilk hesap makineli saati (1980), ilk optik tansiyon ölçen saati (1992), dünyanın ilk dahili GPS özellikli saati (1999), dünyanın ilk dijital kameralı saati (2000), dünyanın ilk mp3 çalar saati (2000) gibi pek çok ikon tasarıma imza attı.

BURAY 

IŞIK ŞİMŞEK - HAKAN ÖZTÜRK 

TUĞÇE ŞENOĞLU 

Editör: MURAT ÖZER