Vogue Eyewear, özgür ruhlu moda severler için yeni bir kapsül koleksiyonu tasarladı. Bu renkli koleksiyon ile kendi moda maceranızın haritasını çıkarmaya hazır mısınız? Hazırsanız, rehberiniz  Vogue Eyewear’ın marka yüzü seçilen dijital içerik üreticisi Gamze Erçel olacak.

GAMZE ERÇEL 

Vogue Eyewear, Türkiye’den seçtiği göz alıcı yeni marka elçisi, dijital içerik üreticisi Gamze Erçel ile yeni sezona görkemli bir merhaba diyor. Vogue Eyewear, bu sezon hissettiğiniz gibi yaşayabileceğiniz, stilinizi özgürce yansıtabileceğiniz özel bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor.

VOGUE EYEWEAR - GAMZE ERÇEL 

VOGUE EYEWEAR’IN GLOBAL KAMPANYASININ YENİ MARKA YÜZÜ GAMZE ERÇEL OLDU

Vogue Eyewear Gamze Erçel ile yürüttüğü birliğiyle İlkbahar Yaz sezonunda moda dünyasına da kışkırtıcı bir soru yöneltiyor; “Why not?”

HANDE ERÇEL - GAMZE ERÇEL 

GAMZE ERÇEL: 'ÇOK İNANDIĞIM VE BEĞENDİĞİM BİR İŞ ÇIKTI'

Milano’da profesyonel bir ekiple gerçekleşen çekimlerde kamera karşısına geçen Gamze Erçel; “Vogue Eyewear ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği benim için gerçekten çok özel. Modaya ilham veren bir markanın elçisi olarak yeni sezon koleksiyonunun tanıtım kampanyasının çekimleri için modanın başkenti Milano’ya gittik. Çekimler sırasında ekiple harika vakit geçirdik. Ortaya gerçekten çok inandığım ve beğendiğim bir iş çıktı. Moda tutkunları, ilham veren Vogue Eyewear koleksiyonu içinden mutlaka kendilerine özel tasarımlar bulacaktır .” 

GÖZ ALICI: GAMZE ERÇEL - VOGUE EYEWEAR 

Vogue Eyewear’ın yeni İlkbahar/Yaz kapsül koleksiyonunda yer alan modeller, kullanıcılara modayı kendilerine özgü bir şekilde keşfetmeleri için ilham veriyor. Tüm eleştirilerden uzak, sınırların ötesinde, dünyayı nasıl gördüğünüzü ve dünyanın sizi nasıl gördüğünü Gamze Erçel rehberliğinde keşfetmeye hazır mısınız? 

Nicole Kidman, "The Perfect Couple" galasında Messika küpeleri ile göz kamaştırdı Nicole Kidman, "The Perfect Couple" galasında Messika küpeleri ile göz kamaştırdı

VOGUE EYEWEAR BU SEZON ÖZGÜN TARZINIZI ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN SİZE İLHAM OLACAK!

0VO4316S Kalıpları yıkmak için tasarlanan metal çerçeveler, renkli veya degrade lensler ile tamamlanan havalı ve klasik tonlarda modern bir görünüm sunuyor. Podyumdan fırlayan keskin hatları, kedi gözü biçimli köşeleri, şık marka simgeli sapları ve farklı tonlardaki sap uçlarıyla model havalı bir görünüm sunuyor.

0VO5582S  Klasik oval gözlüklere modern bir soluk. Kontrast etkisi yaratan bu kalın asetat çerçeveler, cesur ve modern renk seçenekleriyle yüz hatlarınızı öne çıkarıyor. Siyah, fildişi veya koyu havana renkleriyle klasik tarzınızı koruyun ya da renkli şeffaf tonlarla yaz stiline damga vurun!

0VO5584S Havalı ve modern, her yüz tipine uyum sağlayacak bu etkileyici silüet, siyah ve klasik havana tonlarına ek olarak sezonun öne çıkan renkleri ile birlikte geliyor.

0VO5585S  Asetat kullanımı ile kendi karakterini yaratan model, yumuşak açıları ve kalın asetat saplarıyla cesur bir duruş sergiliyor. Göz alıcı renk kontrastları, klasik veya renkli lenslerle tamamlanan toprak rengi, fuşya, açık yeşil, koyu havana veya siyah palet renkleri, eşsiz bir uyum ile karşımıza çıkıyor.

Editör: Admin Admin