Elidor’un Beauty House Piksel Ayna! deneyiminin partisi Akaretler no.39’da ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

RABİA SOYTÜRK 

Yenilikçi hibrit deneyim alanının hayata geçirilmesinin kutlandığı gecede Rabia Soytürk, Beril Pozam, Ecem Özkaya, Mehmet Yılmazak, Selin Türkmen, Derya Karadaş, Serkan Tınmaz, Şifanur Gül, Yasemin Şefkatli, Zeynep Tugce Bayat, Cansel Elcin ve Serkay Tütüncü gibi birçok ünlü ismi ağırlandı. 

BERİL POZAM

Elidor’un, saç güzelliği alanındaki uzmanlığına ve güzellik kültürünün güncel kodlarını içeren deneyimlere ev sahipliği yaptığı Elidor Beauty House Piksel Ayna! Partisi ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

ECEM ÖZKAYA 

Yasemin Özilhan, New York sokaklarını geziyor Yasemin Özilhan, New York sokaklarını geziyor

Marka bu etkinlikle yenilikçi hibrit deneyim alanını hayata geçirererek bir ilke imza attı. 

SELİN TÜRKMEN 

Sürprizlerle dolu davette, Ahmet Çoban Garage Hair ekibinin Elidor ürünleri ile ziyaretçilere sunduğu saç bakım uygulamalarının yanı sıra; saçın başrolde olduğu dijital deneyimlerin ve enstalasyonların odağındaki Piksel Ayna! deneyimleri de beğeni topladı. 

DERYA KARADAŞ

Geceye Rabia Soytürk, Beril Pozam, Ecem Özkaya, Mehmet Yılmazak, Selin Türkmen, Derya Karadaş, Serkan Tınmaz, Şifanur Gül, Yasemin Şefkatli, Zeynep Tugce Bayat, Cansel Elcin, Lale Onuk, Bedirhan Soral ve Serkay Tütüncü gibi isimler katıldı. 

SERKAN TINMAZ

Elidor Beauty House Piksel Ayna! deneyimi 12 Haziran’a kadar Akaretler no.39’da ziyaret edilebilecek. 

ŞİFANUR GÜL 

YASEMİN ŞEFKATLİ

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT - CANSEL ETKİN 

SERKAY TÜTÜNCÜ 

ELÇİN AFACAN 

BERKAN KARABULUT 

İPEK FİLİZ YAZICI 

DOĞUKAN POLAT 

SEDA AKMAN 

RAHİMCAN KAPKAP 

SERANAY AKTAŞ 

UTKU COŞKUN 

YELİZ KORKMAZ

Editör: Admin Admin