Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

BANU ALP

İPEK ALP SEVER 

Markanın tasarımcısı ve kurucusu İpek Alp Sever ev sahipliğinde gerçekleşen davete; Banu Alp, Feryal Gülman, Yelda- Tiftik, Dalia Garih, Neşe Gönül, Mehmet Ali, Julide Berkman, Sibel Kerimoğlu, Burcu Şendir, Funda Filibeli, Hakan- Ayşegül Kodal, gibi isimler katılım gösterdi.

BURCU ŞENDİR 

DARE LONDON YENİ ‘TO BREEZE’ KOLEKSİYONUNU SUNUYOR

Her koleksiyonu ile birbirinden etkili hikayelere imza atan Dare London, bu yaz markanın birinci yılını kutlarken, sofistike ve taze görünümler yaratarak unutulmaz anlarınıza eşlik ediyor.

DALİA GARİH 

Sürdürülebilir moda’nın en genç temsilcilerinden Dare London, üçüncü  koleksiyonunda geri dönüştürülmüş kumaşlar ve vegan deri etiketlerle modanın nabzını tutarken, aynı zamanda ekolojik dengeye saygılı adımlar atıyor.

FERYAL GÜLMAN 

Koleksiyonda, sıcak ve parlak yaz günlerinin vazgeçilmezi keten ve havlu kumaşlar öne çıkıyor. 

FUNDA FİLİBELİ 

Ketenin hafifliği ve havlu kumaşın tende yarattığı yumuşak dokunuş sezonun en sıcak trendlerini takip etmeyi daha da keyifli hale getiriyor.

HAKAN - AYŞEGÜL KODAL 

Beyaz keten elbiseler, gömlek ve pantolonlar sadeliğin sembolü olarak dikkat çekerken, havlu kumaş elbiseler ve takımlar ile koleksiyon zenginleşiyor. 

MEHMET ALİ - JULİDE BERKMAN 

Markanın imzası çizgili modeller yazın ruhunu yansıtan renklerle bu koleksiyonda da yer alıyor.

NEŞE GÖNÜL 

Beyaz, sarı ve yeşil tonların birbirinden eğlenceli kombinasyonları kombinin özgürlüğünü arttırırken stilinizi ön plana çıkarmanıza yardımcı oluyor.

SİBEL KERİMOĞLU 

Desenlerde Dare London’ın ikonik çizgi kombinasyonları Palm Beach renklerine bürünüyor.

Elif İnci Aras eşine sürpriz yaptı... Elif İnci Aras eşine sürpriz yaptı...

YELDA TİFTİK 

Dare London özgüvenli, zarif ve sosyal bir kadının her ihtiyacına yönelik yenilikler sunuyor.

Editör: Admin Admin