Fashion Haberleri

Fashion haberleri ve güncel Fashion gelişmeleri, Fashion ile ilgili tüm video, Fashion fotoğrafları ve Fashion haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Beymen, yeni sezonunu, ünlü aktris Jessica Chastain’in kamera karşısına geçtiği 2024-25 Sonbahar/Kış Kampanyası “Modern Time Icons” ile modaseverlerle buluşturuyor.

MODA

Başarılı ve güzel şarkıcı Hadise, katıldığı 81'nci Venedik Film Festivali’nde, görünümünü Dolce&Gabbana elbise ile göz kamaştırdı.

MODA

Ünlü aktris Nicole Kidman, Los Angeles'ta Netflix'in The Perfect Couple yapımının galasına Messika küpeleri ile katıldı...

MODA

Calvin Klein, süper model Kendall Jenner'ın yeni kadın giyim koleksiyonunu tanıttığı  Sonbahar 2024 kampanyasının yeni kısmını yayınladı.

MODA

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta birbirinden değerli taşlarla tasarladığı çiçekli ve yaprak tasarımlı broşlarla kıyafetlere şıklık katacak.

MÜZİK

Sephora Türkiye, Charlotte Tilbury Beauty'nin Türkiye lansmanını Çubuklu 29’da gerçekleşen renkli davette, Türk pop müziğinin yıldız ismi Gülşen sahne aldı.

MODA

Armani Beauty, Venedik Film Festivali ile yedinci yılındaki ortaklığını Venedik Arsenale'de göz kamaştıran bir partiyle kutladı...

MODA

Sephora Türkiye, Charlotte Tilbury Beauty'nin Türkiye lansmanını Çubuklu 29’da gerçekleşen renkli bir davetle kutladı..

MODA

Nicole Kidman, son filmi "Expats" ın Sydney'deki özel gösteriminde FENDI Couture Sonbahar- Kış 2023 koleksiyonundan seçtiği elbise ile görüntülendi.

MODA

81. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne katılan Melis Sezen, kırmızı halıda güzelliğiyle ve şıklığıyla herkesi adeta büyüledi...

MODA

Lexus tüm ihtişamıyla, 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde üst üste 8. defa kırmızı halıda boy gösteriyor...

MODA

Armani Beauty'nin özel davetlileri olarak, Yasemin Öğün ile Duygu Özaslan Venedik Uluslarası Film Festivali'ne katıldı.