Calvin Klein, süper model Kendall Jenner'ın yeni kadın giyim koleksiyonunu tanıttığı  Sonbahar 2024 kampanyasının yeni kısmını yayınladı. 

Şıklığınızı 'Ariş Pırlanta’nın broşlarıyla tamamlayın... Şıklığınızı 'Ariş Pırlanta’nın broşlarıyla tamamlayın...

KENDALL JENNER 

Yönetmenliğini ve fotoğraf sanatçılığını Mert Alaş’ın üstlendiği kampanya, Calvin Klein kıyafetlerin Kendall’ın kendine ayırdığı zamanlarda ona verdiği enerjiyi vurguluyor. Bu kombinler arasında markanın yenilenen temel parçalarından oluşan Calvin Klein Studio da bulunuyor. Kendall, şehirden ilham alan kıyafetlerle plajda yürürken; dantel detaylı deri dış giyim parçalarıyla görünümünü tamamlıyor ve iç giyimi şık kesimlerle kombinliyor.

Kendall, “Neredeyse on yıldır Calvin Klein ailesinin bir parçasıyım, her yeni kampanyada ekiple birlikte çalışmak hâlâ beni çok heyecanlandırıyor.” dedi ve “Bu kez Calvin'in slip elbise ve uzun kaban gibi en ikonik parçalarından bazılarını giydim böylece bu parçaların öne çıkan cazibesini ortaya koyabildim.” diye ekledi.

CALVIN KLEIN, KENDALL JENNER'IN YILDIZI OLDUĞU YENİ KADIN GİYİM KAMPANYASINI TANITTI!

Calvin Klein’ın 2024 Sonbahar kadın giyim koleksiyonu, şafaktan gün batımına kadar şıklığı temsil eden; mevsime uygun renk seçenekleri, sezon geçişine uygun parçalar ve minimalizmin yeni keşifleriyle tasarlandı. Yeni yumuşak hatlara sahip takımların cesur tavrı ve markanın sembolik slip elbiseleriyle “90”lar stili bu sezonda hayat buluyor. Sonbahar 2024 koleksiyonu, aynı zamanda markanın klasikleşen parçalarının, birinci sınıf malzemeler, güçlü dikişler ve modaya uygun silüetlerle yükseltilmiş yeni bir ifadesi olan Calvin Klein Studio'yu da tanıtıyor. Çeşitli stillerde, lüks malzemeler ve keskin tasarım detayları bu minimalist temel parçalara yeni bir soluk getiriyor.

 KENDALL JENNER - CALVIN KLEIN 

Calvin Klein’ın Sonbahar 2024 kampanyası sezon boyunca devam ederek, zamansız gardıropların vazgeçilmez parçalarına yeni bir ışık tutacak ve marka yüzlerini sabahın ilk ışıklarından gün batımına kadar takip etmeyi sürdürecek.

KAMPANYA KREDİLERİ: 

Yönetmen ve Fotoğraf SanatçısıMert Alaş

Editoryal Krediler: Calvin Klein

Sosyal Medya: @calvinklein

Editör: Admin Admin