Armani Beauty, Venedik Film Festivali ile yedinci yılındaki ortaklığını Venedik Arsenale'de göz kamaştıran bir partiyle kutladı...

CATE BLANCHETT 

ARMANI BEAUTY, VENEDİK ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ İLE YEDİNCİ YILINDAKİ ORTAKLIĞINI KUTLUYOR

Dün gece, Venedik Uluslararası Film Festivali'nin yedinci kez resmi sponsoru olan Armani beauty, bu sağlam ortaklığı ve sinemaya duyulan tutkuyu kutlamak için Venedik Arsenale'de bir parti düzenledi.

SADIE SINK 

Kırmızının canlı tonlarıyla dekora edilen Arsenale, en güçlü duygulardan biri olan tutkunun yoğunluğunu yansıttı.

SYDNEY SWEENEY 

"What makes your heart beat?" (Kalbinizi ne harekete geçirir?) yazılı aydınlatılmış bir mesaj, misafirleri kendi kalplerinin sesini dinlemeye ve kendi ritimlerinde dans etmeye davet etti.

ADRIA ARJONA 

ARMANI BEAUTY PASSIONE PARTY 

Etkinlikte, Armani beauty elçileri ve marka yüzleri Cate Blanchett, Aaron Taylor-Johnson, Sadie Sink, Sydney Sweeney, Adria Arjona, Jackson Wang, Jackson Yee, Greta Ferro, Madisin Rian; Armani beauty Dostları Camila Mendes, Isabela Merced, Lili Reinhart, Chase Stokes, Chris Briney, Julio Peña, Clara Galle, Miguel Angel Silvestre, Eugenia Silva, Beatrice Vendramin, Muhanad Al Hamdi, oyuncular ve önemli konuklar arasında Eva Green, Richard Gere, Nathalie Emmanuel, Kaya Scodelario, Ella Purnell, Ncuti Gatwa, Gianmarco Tamberi, Toni Garrn ve Zac Efron yer aldı.

GRETA FERRO 

Sabrina Carpenter VMA's After Party'de Messika ile göz kamaştırdı Sabrina Carpenter VMA's After Party'de Messika ile göz kamaştırdı

Etkinlikte The Blaze ve Victoria De Angelis sahne aldı.

MADISIN RIAN 

BEATRICE VENDRAMIN 

CAMILA MENDES 

CLARA GALLE 

ELLA PURNELL 

EUGENIA SILVA 

EVA GREEN 

ISABELA MERCED 

KAYA SCODELARIO 

LILI REINHART 

NATHALIE EMMANUEL 

TONI GARRN 

Editör: Admin Admin