Güzellik tutkunlarının heyecanla beklediği, yıldızların makyaj markası Charlotte Tilbury Beauty, Türkiye lansmanını Sephora Türkiye ile önceki akşam gerçekleştirdiği keyifli bir davet ile kutladı

JEANINE CREANEY - PINAR DANACI TUNAVELİ 

İngiliz girişimci ve Yıldızların Makyaj Sanatçısı Charlotte Tilbury MBE tarafından kurulan ödüllü, lüks; makyaj, parfüm ve cilt bakım markası CHARLOTTE TILBURY’nin güzellik tutkunlarıyla Türkiye’de ilk kez Sephora ile buluşması 28 Ağustos Çarşamba akşamı, Çubuklu 29’da gerçekleşen ışıltılı bir gecede kutlandı.

ASLI GÜMÜŞEL 

Renkli davete ünlü oyuncular, influencer, tiktoker ve moda ve cemiyet hayatından Pelin Akil Altan, Şevval Sam, Meriç Aral, Sedef Avcı Kasabalı, Sibil Çetinkaya, Pınar Hotiç, Deren Talu, Mina Ceran, Rüya Büyüktetik, Tülay Dölen, Tülin Şahin, Aslı Gümüşel, Lale Onuk, Ala Tokel, Tara Devries, Alisa Sezen Sever, Aslı Sümen, Cemre Solmaz, Mehtap Algül, Damla Altun gibi isimler katılırken, 

GÜLŞEN

Türk pop müziğinin yıldız ismi Gülşen davette sahne aldı

PELİN AKİL ALTAN 

Sephora Türkiye ev sahipliğinde, Charlotte Tilburry ekibinin katılımıyla gerçekleşen davet Sephora Türkiye Pazarlama Direktörü Pınar Danacı Tunaveli’nin konuşması ile başlarken, misafirler Çubuklu 29’un eşsiz manzarası eşliğinde Gülşen’in sahne performansı ile gecenin tadını çıkardı.

ŞEVVAL SAM 

Uzun zamandır heyecanla beklenen Charlotte Tilbury’nin lansmanında birçok keyifli an yaşandı.. 

CHARLOTTE TILBURY BEAUTY ŞİMDİ SEPHORA TÜRKİYE’DE! SEPHORA TÜRKİYE, CHARLOTTE TILBURY BEAUTY’NİN TÜRKİYE LANSMANINI RENKLİ BİR DAVET İLE KUTLADI!

Sephora Türkiye Pazarlama Direktörü Pınar Danacı Tunaveli, Sephora ekibinin heyecanını: “Charlotte Tilbury’nin Sephora Türkiye’de satışının başladığını duyurmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Bu uzun bekleyişin ardından sevgili tüketicilerimizle bu markayı buluşturduğumuz için çok mutluyuz… Artık Sephora Türkiye müşterileri, ikonik Pillow Talk, Airbrush Flawless ve Magic Skin koleksiyonları da dahil olmak üzere Charlotte Tilbury'nin cilt bakımı ve makyaj alanında en çok satan ürünlerini deneyimleyebilecek. İlerleyen dönemde farklı ve büyük heyecanla beklediğimiz sürprizlerimizi de sizinle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.” sözleriyle dile getirdi. 

MERİÇ ARAL 

Davetlilerin Charlotte Tilbury Beauty dünyasını farklı ve eşsiz deneyim alanlarıyla keşfedebildiği gecede; ‘Sephora Loves Charlotte Tilbury’ makyaj istasyonunda markanın ürünlerinin yakından tanındı ve Charlotte Tilbury’nin ikonik Magic Cream ürünleri kişiselleştirildi. 

SEDEF AVCI KASABALI 

Sephora Türkiye müşterileri, ikonik Pillow Talk, Airbrush Flawless ve Magic Skin koleksiyonları da dahil olmak üzere Charlotte Tilbury'nin cilt bakımı ve makyaj alanında en çok satan ürünlerini artık deneyimleyebilecek.

SİBİL ÇETİNKAYA 

Ayrıca seçili mağazalardan randevu alarak Tilbury makyaj uzmanlarından ücretsiz makyaj servisi alabilecekler.

PINAR HOTİÇ 

Markanın Türkiye'ye gelişi, Charlotte Tilbury Beauty'nin felsefesinin heyecan verici bir kutlamasına işaret ediyor; GÜZELLİĞİN ÖZGÜVEN VEREN VE DÖNÜŞTÜRÜCÜ ETKİSİNİ GÜÇLENDİRMEK! Charlotte Tilbury, 30 yılı aşkın süredir gerçek bir VİZYONER ve YENİLİKÇİ olarak öne çıkıyor.

DEREN TALU 

Sanat uzmanlığını, yaştan bağımsız olarak herkesin kullanabileceği ve alışveriş yapabileceği DÖNÜŞTÜRÜCÜ güzellik sırlarını aktarmasıyla küresel güzellik dünyasında bir DEVRİM yaratıyor.

MİNA CERAN 

Herkesin KENDİNİN EN GÜZEL HALİNDE hissetmesi gerektiğini ve bunu hak ettiğine inanan Charlotte Tilbury, bugün dünyanın en ünlü güzellik girişimcilerinden ve makyaj sanatçılarından biri olup, DÜNYADA SEVİLEN ve ÖDÜLLER KAZANAN makyaj, parfüm ve cilt bakım markası olarak sınır tanımamaya devam ediyor.

RÜYA BÜYÜKTETİK 

TÜLAY DÖLEN 

TÜLİN ŞAHİN 

LALE ONUK 

ALA TOKEL

TARA DEVRIES 

ALİSA SEZEN SEVER 

ASLI SÜMEN 

CEMRE SOLMAZ

MEHTAP ALGÜL 

DAMLA ALTUN 

BUKET SENA ÖZDEMİR 

BURCU KIRATLI 

DERYA PINAR AK 

ELİZ FINDIK 

Nicole Kidman, "The Perfect Couple" galasında Messika küpeleri ile göz kamaştırdı Nicole Kidman, "The Perfect Couple" galasında Messika küpeleri ile göz kamaştırdı

İLAYDA AKDOĞAN 

NAZLI GÜLER

TUANA YILMAZ 

ÇUBUKLU 29 - DJ BERK BÜYÜKAKIN

Editör: Admin Admin