Premium otomobil üreticisi Lexus, 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nin resmi otomobil markası olarak üst üste 8. defa kırmızı halıda boy gösteriyor.

AMY JACKSON - ALBERTA FERRETTI 

7 Eylül tarihine kadar devam edecek film festivalinde Lexus, Türk ünlü isimler dahil olmak üzere tüm dünyadan katılımcılara eşlik edecek. Lexus yeni modellerini burada sergilerken, aynı zamanda sinema dünyasıyla sıra dışı deneyimler sunma arzusunu bir araya getiriyor.

CAMILLE COTTIN 

Dünyanın en ünlü ve önemli sinema sanatı etkinliklerinden olan festivalde Lexus elektrikli ve tam hibrit araçları,

CATE BLANCHETT 

Venedik’e katılan ünlü oyuncuları, VIP konukları ve yönetmenleri de konforlu bir şekilde etkinlik alanına ulaştırıyor. Bu yılki etkinlikte tam hibrit LBX, plug-in hibrit NX, RX Performans Hibriti ve tam elektrikli Lexus RZ yer alacak.

GIUSEPPE TORNATORE 

AÇILIŞ TÖRENİ TÜM GÖRKEMİYLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

28 Ağustos’ta başlayan ve 7 Eylül’e kadar devam edecek olan festivalde birbirinden değerli filmin gösterimi gerçekleştirilecek.

TIM BURTON - MONICA BELLUCCI 

Açılış töreninin ardından başrollerini Michael Keaton, Willem Dafoe, Monica Bellucci ve Sveva Alviti'nin paylaştığı yeni Tim Burton filmi “Beetlejuice Beetlejuice” gala gösterimi yapıldı. Venedik aynı zamanda,

SVEVA ALVITI 

İtalyan aktris Miriam Leone'nin Lexus'un resmi elçisi olarak katıldığı ilk festival etkinliği oldu. 

ISABELLE HUPPERT 

Sabrina Carpenter VMA's After Party'de Messika ile göz kamaştırdı Sabrina Carpenter VMA's After Party'de Messika ile göz kamaştırdı

Lexus'un vizyoner yönü sergileyen LF-ZC konsept aracı da, ilk kez Venedik Lido’da sergilenmeye başladı.

JUSTIN THEROUX - ARTHUR CONTI - WILLEM DAFOE 

Venedik’in etkileyici atmosferinde yerini alan bu özel konsept araç, Lexus'un elektrikli araç teknolojisinde yeni bir çağ açmaya hazırlanıyor.

MARIACARLA BOSCONO 

MELITA DU PLANTIER - JAMES GRAY 

PATTI SMITH 

RENATO DE MARIA - ISABELLA FERRARI 

SIGOURNEY WEAVER 

TAYLOR RUSSELL 

WINONA RYDER 

ZHANG ZIYI

Editör: Admin Admin