81. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne katılan Melis Sezen, kırmızı halıda güzelliğiyle ve şıklığıyla herkesi adeta büyüledi...

MELİS SEZEN 

81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde Melis Sezen kırmızı halıda Tuvana Büyükçınar imzalı elbisesi ile göz kamaştırdı

ŞIK VE TARZ: MELİS SEZEN

Premium otomobil üreticisi Lexus, 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde Melis Sezen ve Salih Bademci ile kırmızı halıda şov yaptı. Venedik Uluslararası Film Festivali’nin resmi otomobil markası olan Lexus, böylece üst üste sekizinci kez kırmızı halıda yer aldı.  

Nicole Kidman, "The Perfect Couple" galasında Messika küpeleri ile göz kamaştırdı Nicole Kidman, "The Perfect Couple" galasında Messika küpeleri ile göz kamaştırdı

SALİH BADEMCİ - MELİS SEZEN 

Lexus ile 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde Melis Sezen ve Salih Bademci, bu yüksek profilli festivalde kendine has tarzlarıyla ses getirdiler.

MELİS SEZEN - ALİ HAYDAR BOZKURT - SALİH BADEMCİ 

Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ali Haydar Bozkurt’un ev sahipliğinde, Lexus’un davetiyle Venedik'e katılan ünlü isimler aynı zamanda Türkiye'de de markanın temsilciliğini yapıyorlar. 

Lexus yeni modellerini burada sergilerken, sinema dünyasıyla sıra dışı deneyimler sunma arzusunu bir araya getiriyor. Dünyanın en ünlü ve önemli sinema sanatı etkinliklerinden olan festivalde, Türk yıldızlarla birlikte birçok yabancı ünlü isim de bir araya geldi. 

Festivalde film gösterimine katılan Melis Sezen ve Salih Bademci, sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği Yönetmen Pedro Almodóvar’ın The Room Next Door Filmi filmini izlediler.

Editör: Admin Admin