Fashion Haberleri

Fashion haberleri ve güncel Fashion gelişmeleri, Fashion ile ilgili tüm video, Fashion fotoğrafları ve Fashion haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Armani Beauty, Türkiye’deki ilk Armani Mare deneyimini keyifli ve göz kamaştıran bir davet ile kutladı...

MODA

Muse For All'un SS24 koleksiyonu "Modern Nostalgia", moda ve cemyet hayatının ünlü simalarının katıldığı göz alıcı bir davetle tanıtıldı.

MAGAZİN

Magnum’un 5 duyuya hitap eden haz deneyimi alanı “MAGNUM 5 SENSES OF PLEASURE” özel bir davetle açıldı.

MAGAZİN

Maybelline New York, efsanevi Lash Sensational ailesine yeni eklenen Firework maskaranın lansmanını özel bir davetle kutladı.

MODA

Ünlü tasarımcı Melda Aksu geçtiğimiz gün Bebek’te bulunan tasarım galerisinde yaza merhaba daveti düzenledi.

MODA

Kurban Bayramı’nı şık ve modern tasarımlarla karşılayan Ariş’in trendy tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak.

MODA

Vogue Eyewear, özgür ruhlu moda severler için yeni bir kapsül koleksiyonu tasarladı. Bu renkli koleksiyon ile kendi moda maceranızın haritasını...

MODA

Burteks Tekstil yeni inovasyon üretimi ECLECTIC’in özel koleksiyonu ve Çağla Şıkel’in dans şovu eşliğinde özel bir davetle kutladı!..

CEMİYET

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

MODA

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

MAGAZİN

Ezra - Tuba Çetin’in Conrad İstanbul Bosphorus’da 50. ve 49. yaş günlerini kutladığı “Yaza Merhaba” partisi ünlü simaların katılımlarıyla gerçekleşti.

MODA

Dünyaca ünlü isimlerin Golden Globes, Annual Governors ve Creative Arts Emmys ödül törenlerinde FENDI seçimleriyle göz kamaştırdı.