Saint Tropez ve Porto Cervo gibi prestijli lokasyonlardaki başarısının ardından, Akdeniz ışıltısını Bodrum’da sunan Armani Beauty, Armani Mare konsepti ile davetlilerine iki günlük eşsiz bir güzellik deneyimi sundu.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Armani Beauty, global konsepti Armani Mare’yi Türkiye’de ilk kez Mandarin Oriental Bodrum içinde yer alan Bodrum Lucca Beach’e taşıdı. 

DUYGU ÖZASLAN

Armani Mare’nin keyifli açılış buluşmasına, başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in yanısıra, moda ve cemiyet dünyasından Yasemin Öğün, Duygu Özaslan, Sibil Çetinkaya, Mina Ceran, Ecem Oltulu, İlkem Öztürk ve Gamze Tekin Alp gibi isimler katıldı.

ECEM OLTULU

Mandarin Oriental Bodrum bünyesindeki Bodrum Lucca Beach'te bulunan Armani Mare pop-up alanı ziyareti ile başlayan davet, misaflere eşsiz bir plaj günü sunarak devam etti. 

GAMZE TEKIN ALP

Davetliler, Armani Beauty’nin profesyonel makyaj artistleri ile markanın en ikonik ve yepyeni ürünlerini deneyimleyerek, Armani Mare özel akşam yemeğine hazırlanma fırsatını elde etti. 

İLKEM ÖZTÜRK

Mandarin Oriental’da düzenlenen benzersiz akşam yemeği ile açılış programı misafirlere benzersiz bir deneyim sunarak, sonlandı.

MİNA CERAN

Zenginleştirilmiş kusursuz formülleri, sadeliği, doğal zarafeti ve özgünlüğü ile tanınan Armani Beauty, Saint Tropez ve Porto Cervo gibi prestijli lokasyonlardaki başarısının ardından, Akdeniz ışıltısını şimdi Bodrum’da sunuyor. 8 Haziran'da açılan bu özel pop-up mağazası, 1 Eylül'e kadar ziyaretçilerini ağırlıyor.

50. yıla özel davet: Casio "Beyond The Time" 50. yıla özel davet: Casio "Beyond The Time"

SİBİL ÇETİNKAYA

Armani Beauty, 20 yılı aşkın bir süredir öncü bilim ile formüle edilmiş makyaj, cilt bakımı ve nadir malzemelerle yaratılan kokular sunuyor. Gerçek insanlardan ve onların ihtiyaçlarından ilham alarak doğal güzelliği geliştirmeyi hedefleyen kozmetik markası, ikonik hale gelen ürünleri ile dikkat çekiyor.

YASEMIN ÖĞÜN

Bodrum’daki misafirler, bu yaz, Armani Beauty’nin benzersiz ürünlerini deneyimleme ve satın alma ayrıcalığına sahip oluyor. Luminous Silk fondöten ve Eye Tint gibi markanın ikonik ürünlerinin yanı sıra, Prisma Glass dudak parlatıcısı ve Cheek Tint likit allık gibi yeni ürünler de bu özel pop-up mağazasında yer alıyor. Türkiye’deki ilk Armani pop-up mağazası olan bu özel alan, Bodrum’un eşsiz manzarası eşliğinde misafirlerine unutulmaz bir güzellik deneyimi sunuyor.

Editör: MURAT ÖZER