Muse For All'un SS24 koleksiyonu "Modern Nostalgia", moda ve cemyet dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı keyifli bir davetle tanıtıldı.

YASEMİN ÖĞÜN - CEM MİRAP 

LUCCA BEACH'TE MODA VE LÜKSÜN BULUŞMASI: MUSE FOR ALL SS24

Markanın tasarımcısı ve kurucusu Yasemin Öğün'ün ev sahipliğinde Mandarin Oriental, Bodrum'da yer alan Lucca Beach'te gerçekleşen etkinlik, modaseverlerden yoğun ilgi gördü.

AYTEN DANIŞMAN 

BEGÜM ÖZER

GÖZ ALICI DAVETLİ LİSTESİ 

Etkinlikte Begüm Özer, Tuğçe Postoğlu, Cem Mirap, Tuba Ünsal, Ebru Akel, Burcu Esmersoy, Ayten Aslan Danışman, Derya Özdemir, Gülseren-Elif Eren, Melda Aksu, Billur Saatçi, Işıl Reçber, Fulya Gündoğdu, Seben- Reşat Domac ile Evrim Kırmızıtaş Başaran gibi tanınmış isimler hazır bulundu.

BİLLUR SAATÇİ 

ZAMANSIZ ZARAFET VE KUSURSUZ İŞÇİLİK 

Muse For All’un SS24 koleksiyonu, farklı zaman ve mekânların mükemmel bir harmanı olarak öne çıkıyor.

BURCU ESMERSOY 

90’ların günlük ihtişamı, 80’lerin çarpıcı renk kullanımı, 70’lerin tığ işi ustalığı ve 40’ların maskülen ve askeri detayları, "Modern Nostalgia" koleksiyonunun temel unsurlarını oluşturuyor.

CEM MİRAP 

RENKLARİN VE KUMAŞLARIN DANSI 

Koleksiyon, siyah ve beyazın deneysel kullanımıyla başlarken, yağ sarısı, limon, oker ve altın tonlarıyla ısıtılıyor.

DERYA ÖZDEMİR 

Beyazdan maviye geçişler yaz hissini artırırken, pembe ve yeşil gibi parlak renkler koleksiyona egzotik bir hava katıyor.

EBRU AKEL 

MUSE FOR ALL İMZASI 

Muse For All'un imzası niteliğindeki çizgiler, bu koleksiyonda da geniş yer buluyor. Çizgi baskılı poplinler, denim yüzeyler ve kontrast dikişler, "Modern Nostalgia" koleksiyonunun iddiasını güçlendiriyor.

EVRİM KIRMIZITAŞ 

Keten, poplin, pamuk ve gabardin kumaşların geniş kullanımı, Muse For All kadınlarının klasik ve sofistike tarafını vurguluyor.

EYLEM İPEK 

İLK MÜCEVHER KOLEKSİYONU 

Muse For All, ilk mücevher koleksiyonunu da bu etkinlikte tanıttı. Pırlanta ve altının kusursuz işçiliğiyle tasarlanan farklı oval formlardaki yüzükler, markanın çabasız, zamansız ve sofistike lüks anlayışını yansıtıyor.

FULYA GÜNDOĞDU 

Bu mücevherler, Muse For All kadınının stilini tamamlayan en önemli parçalar arasında yer alıyor.

GÜLSEREN EREN - ELİF EREN 

 "Modern Nostalgia" koleksiyonu, zamansız zarafeti ve kusursuz işçiliğiyle moda tutkunlarının yeni favorisi olmaya aday.

YASEMİN ÖĞÜN 

MUSE FOR ALL  SPRING / SUMMER 24 – MODERN NOSTALGIA

Muse For All ‘Modern Nostalgia’ adlı SS24 koleksiyonu bütün sezonlarda olduğu gibi kusursuz işçilik ile zamansız zarafeti birleştiriyor.

IŞIL REÇBER 

Çabasız ve sofistike lüksü esas alan Muse For All’un SS24 koleksiyonu kendini farklı zaman ve mekanların harmanlanmasından oluşturuyor.

KORAY HELVACIOĞLU 

90’ların günlük ihtişamı, 80’lerin şok edici renk kullanımı, 70’lerin tığ işi ustalığı, 40’ların maskülen ve askeri iş giyim detayları ve ‘Modern Nostalgia’ koleksiyonun genel ilkelerini oluşturuyor.

MELDA AKSU 

‘Modern Nostalgia’ koleksiyonu siyah ve beyazın deneysel kullanımı, yağ sarısı, limon, oker ve altın gibi gün ışığı tonları ile ısıtılıyor.

MELDA NARMANLI ÇİMEN 

Beyazdan maviye geçen tonlar yaz hissini uyandırırken pembe ve yeşil gibi heyecan verici parlak renklerin kullanımı koleksiyona dikkatleri çeken egzotik havayı yaratmaya yardımcı oluyor.

MELİS ÖZER 

Muse For All’ın imzası niteliğini taşıyan çizgiler, SS24 koleksiyonunda da oldukça geniş bir yer kaplıyor: Çizgi baskılı poplinler, denim yüzeyler ve kontrast dikişler ‘Modern Nostalgia’ koleksiyonunun iddiasını daha da güçlendiriyor.

TUĞÇE POSTOĞLU 

‘Modern Nostalgia’ koleksiyonunda keten, poplin, pamuk ve gabardin gruplarının geniş ölçekli kullanımı Muse For All kadınlarının klasik tarafını öne çıkarıyor.

Muse For All ilk mücevher koleksiyonu ile kusursuz işçilik ile zamansız zarafeti esas almaya devam ediyor.

 Muse For All ilk mücevher koleksiyonunda pırlanta ve altının kusursuz işçiliği ile farklı oval formlardaki yüzüklerin uyumuyla çabasız, zamansız ve sofistike lüksü esas alarak Muse For All kadının stili tamamlayan en önemli parçalardan mücevheri marka kimliğine katıyor.

Editör: MURAT ÖZER