Genç ve özgür stillerin yaratıcısı Koton, özgün stiliyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni Sima Tarkan ile birliği koleksiyonlarına bir yenisine daha ekledi.  

YAZI RENKLENDİRECEK SÜRPRİZ İŞ BİRLİĞİ: "SİMA TARKAN X KOTON KOLEKSİYONU!"

Özel koleksiyon iş birliklerindeki uzmanlığını Sima Tarkan’ın stilinden ilham alan tasarımlarla birleştiren Sima Tarkan X Koton koleksiyonunda doğal dokulu kumaşlar ve özel baskılı denimler dikkat çekerken koleksiyon sezonun en cool kombinlerine imza atacak onlarca alternatif sunuyor.

2024 ilkbahar yaz trendlerini yansıtan Sima Tarkan x Koton Koleksiyonu iki temadan oluşuyor;

EGZOTİK ZARAFET 

Sima Tarkan x Koton Koleksiyonundaki safari chic temasıutility ve safari temasının sportif ögelerle birleştiği genç ve şehirli bir sıcak yaz tasarımları sunuyor.

SİMA TARKAN

Adaçayı bitkisinin yapraklarından ilham alan yumuşak, griye çalan yeşilin bir tonu olan sage rengi, haki ve tonları, taş ve toprak tonları, off-white ve açık bejlerden oluşan bu temada ağırlıklı olarak keten, doğal dokulu kumaşlar, gabardin, viskon ve linen karışımlı gibi rahatlığı ön plana çıkaran kumaşlar kullanıldı.

Tasarımlardaki cep detayları ve metal aksesuarlar, düğme detayları dikkat çekerken safari jile, kargo pantolon, şortlar ve etekler, yelek şort takımlar ise koleksiyonun önemli detayları arasında bulunuyor.

SİMA TARKAN X KOTON SS24 

DİNAMİK KOMBİNLER 

Bu sezonun en yeni ve sosyal medyada da en çok öne çıkan trendlerinden biri olarak göze çarpan blokette temasının benzersiz alternatifleri sezonun en dinamik kombinlerine imza atıyor. 

Bu grupta zahmetsiz görünümler ve aktif spor giyimine ait kodlar feminen detaylarla bir araya getiriliyor.

Temanın anahtar parçaları arasında crop toplar, soccer jerseyler, tank top ve form fitting ve sporty mini dressler, pijama setler, sporty etek ve şortlar, hot pants ve baggy şortlar ve denimler yer alıyor.

Ünlüleri Bodrum'da buluşturan benzersiz açılış: Begüm Khan-Maxx Royal Ünlüleri Bodrum'da buluşturan benzersiz açılış: Begüm Khan-Maxx Royal

 

Sezonun en genç ve şehirli görünümleri için onlarca tasarım sunan Sima Tarkan x Koton koleksiyonu tüm Koton mağazaları ve koton.com’da!

SİMA TARKAN X KOTON SS24 

Editör: Admin Admin