Lüks mücevher tasarımının benzersiz ismi ve yaratıcı vizyonuyla tanınan Begüm Khan, dünyaca ünlü Caviar Kaspia ile sınırları aşan bir birliğine imza attı. Caviar Kaspia’nın Akdeniz enerjisinden ve Begüm Khan’ın renkli dünyasından etkilenerek kurulan bu seçkin birliktelik, ilk kez 13 Haziran Perşembe günü, Paris’te tanıtıldı.

BEGÜM KIROĞLU 

Paris’te bulunan ikonik Caviar Kaspia Restaurant’ta gerçekleşen bu özel davet, Begüm Khan kurucusu Begüm Kıroğlu ile Caviar Kaspia sahibi Ramon Mac Crohon ev sahipliğinde gerçekleşti.

BEGÜM KIROĞLU - RAMON MAC-CROHON 

Davet, Zita d'Hauteville, Anoushka Gresvig Mac-Crohon, Bruno Frisoni, Adriana Abascal, Sara Ramen, Alisa Volskaya, Elena Feit, Benjamin Bourgeron ve Carlos Garcia Alonso gibi dünya çapında tanınmış ünlü konukları bir araya getirdi.

SARA RAMEN - ZITA DHAUTEVILLA - BEGÜM KIROĞLU 

LÜKS VE ŞIKLIĞIN BULUŞMASI: CAVIAR KASPIA - BEGÜM KHAN 

Paris’in büyüleyici atmosferinde, Caviar Kaspia’nın unutulmaz Akdeniz lezzetleri ile davetliler, lüks ve şıklığın buluştuğu, mücevherin ve havyarın ışıltılı dünyasında benzersiz bir yolculuğa çıktı.

Begüm Khan ve Caviar Kaspia, Paris'in sofistike yaşam tarzını yansıtarak, sanatı ve gastronomiyi büyüleyici bir koleksiyonla bir araya getirdi. Her bir tasarımıyla estetik anlayışının sınırlarını zorlayan Begüm Khan, iş birliklerine bir yenisini ekleyerek, dekoru ile herkesi büyüleyen ve "Havyar Sanatı"nı dünya çapında tanıtan ünlü Caviar Kaspia ile güçlerini birleştiriyor.

Bu iş birliği, Türk mücevherat sanatının nadide işçiliğini sadece sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda Caviar Kaspia'nın kültürel çeşitliliği ve ustalık mükemmelliğini kutlama misyonunu da güçlendiriyor.

BEGÜM KIROĞLU - ANOUSHKA GRESVIG MAC-CROHON 

Begüm Khan tarafından tasarlanan bu lüks kapsül koleksiyon, zengin mirasın estetiği ve sofistike yaşam tarzını benimseyenler için etkileyici bir vitrin oluşturuyor.

BEGÜM KHAN - BRUNO FRISONI 

Lacoste’un Cesur ve Canlı İlkbahar/Yaz koleksiyonu! Lacoste’un Cesur ve Canlı İlkbahar/Yaz koleksiyonu!

Bu benzersiz iş birliği, Paris'ten Bodrum'a, İstanbul'dan Dubai'ye ve New York, Londra, Los Angeles, Sao Paulo gibi şehirlere kadar uzanan sürpriz pop-up etkinliklerle dünya çapında büyük bir etki yaratmaya hazırlanıyor.

RAMON MAC-CROHON - ADRIANA ABASCAL 

Temelini sınırlı sayıda üretilen özel mücevher ve masa sanatı parçalarının oluşturduğu koleksiyon, Kaspia logosunun yenilikçi bir yorumu olarak karşımıza çıkıyor.

BENJAMIN BOURGERON - CARLOS GARCIA ALONSO 

Hem mücevher hem de limitli sayıda olan Caviar Kaspia'nın ünlü matriochka’ları, havyar kaşıkları ve vodka şişesi kapakları gibi parçaları masa sanatına taşıyan bu koleksiyon, her şehir için özel bir edisyon olarak tasarlandı. Begüm Khan ve Caviar Kaspia markalarının birlikteliğinden doğan bu çarpıcı koleksiyon, estetik bir zenginlik sunuyor.

Editör: Admin Admin