Begüm Khan, 20 Haziran’da Bodrum Maxx Royal'de yeni açtığı mağazasını benzersiz bir açılış daveti ile kutladı.

BEGÜM KIROĞLU

Modanın öncü ruhunu taşıyan ve her bir tasarımıyla estetik anlayışının sınırlarını zorlayan dünyaca ünlü mücevher markası Begüm Khan, 20 Haziran’da Bodrum Maxx Royal'de yeni açtığı mağazasını eşsiz bir açılış daveti ile kutladı.

MEHTAP ÖZDOĞAN - PERVİN ERSOY

Begüm Khan Bodrum Maxx Royal’de konumlanan yeni mağazasını, Serdar Gülgün'ün zarif dokunuşlarıyla tasarlayarak, prestijli Jim Thompson markasından gelen nadide duvar kağıtlarıyla hayata geçirdi.

AYSEL AKÇAY

Begüm Kıroğlu ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetine, Emir Bahadır, Emirhan Hotiç, Pervin Ersoy, Petek Ertüre, Serdar Oal, Hande Korgül Abut, Meral Yazıcı, Mehtap Özdoğan, Sera Verhoest İrvül, Serap Erdem, Sibel – Sena – Selin Özeflatun, Şentürk Fahralı, Banuhan Akçal, Nuray Fenercioğlu, Asim Abaka, Erben Öztürk, Aysel Akçay, Başak ve Ekin Karaevli gibi ünlü ve cemiyet hayatından isimler katılım gösterdi.

BAŞAK KARAEVLİ -.EKİN KARAEVLİ

Misafirler, Deep Sea koleksiyonuna eklenen yepyeni Octopus kolye ile küpe üyelerini, ilk kez yakından görme fırsatını buldu.

BEGÜM KIROGLU - ASİM BAKA

Her koleksiyonunda farklı hikayeler anlatarak moda dünyasında devrim yaratan Begüm Khan, bu yaz Bodrum Maxx Royal'de büyüleyici bir deneyim sunarak ziyaretçilerini çarpıcı dünyasına davet ediyor.

BEGÜM KIROĞLU - ERBEN ÖZTÜRK

Bodrum'un en yeni gözdesi olan Maxx Royal ile buluşarak, ziyaretçilerin kendilerini özel olarak yaratılmış bir masalın içinde hissetmelerini sağlıyor.

EMİR BAHADIR

Her bir tasarımında estetik anlayışının sınırlarını zorlayan Begüm Khan, modanın öncü ruhunu yansıtarak, lüks ve zarafeti bir arada sunuyor.

EMİRHAN HOTİÇ

Bodrum Maxx Royal'de açılan ve yazın ruhunu yansıtan mağaza, Begüm Khan’ın büyüleyici dünyasını keşfetmek isteyenleri bekliyor.

HANDE KORGÜL ABUT

MERAL YAZICI- BANUHAN AKÇAL

NURAY FENERCİOĞLU

PETEK ERTÜRE- SERDAR OAL

SERA VERHOEST IRVUL

SERAP ERDEM

Bad Bunny Messika mücevherleri ile sahne aldı Bad Bunny Messika mücevherleri ile sahne aldı

SİBEL ÖZEFLATUN - SENA ÖZEFLATUN - SELİN ÖZEFLATUN

ŞENTÜRK FAHRALI

Editör: Admin Admin