Ariş Pırlanta, 2024 düğün sezonunda evlenmeyi düşünenler için mücevher trendlerini paylaştı...

118 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası olan ve dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek fark yaratan Ariş Pırlanta, 2024 düğün sezonunda evlenmeyi düşünenler için mücevher trendlerini paylaştı.

EDA GÜZELİŞ 

Ariş Pırlanta Satış ve Pazarlama Direktörü Eda Güzeliş, 2024 düğün sezonunda gelinlerin takı tercihlerinde neleri seçimleri konusunda bilgiler verdi.

2024 TRENDLERİNDE GELİNLERİN GÜZELLİĞİNİ TAMAMLAYAN MÜCEVHERLER NELER?

Çiçek açan mücevherler: Gelin ve çiçek zaten birbirinden ayrı düşünülmeyen kavram ancak bu yılın gelin modasında çiçek formunun, çiçek ve yaprak detaylarının kullanıldığı tasarımları daha da sık göreceksiniz.  Romantizmin, doğallığın sembolü çiçekler mücevherin ışıltısıyla birleşerek gelinlerin güzelliğini daha da artırıyor. 

5.39 KARAT PIRLANTA İNCİ TAKI 178.100 TL 

Sofistike tasarımlar: Sıra dışı tasarımlardan hoşlanan gelin adayları farklı formlardan, geometrik çizgilerden oluşan seçenekleri tercih ediyor.  Siyah pırlantalı seçenekler, farklı pırlanta kesimlerinin görüldüğü tasarımlar bunlara örnek verilebilir. 

6.78 KARAT PIRLANTA FANTEZİ BİLEZİK 549.950 TL 

Zamansız inciler: Genellikle nostaljiyle bağdaştırılmış olsa da aslında gelin modasında incinin her zaman yeri var. 2024 modasında da son yıllarda dizilerle, filmlerle modaya ilham veren kraliyet temasının ve her zaman ilgi gören vintage kategorisinin yansıması olarak modern çizgilerle yorumlanmış incili tasarımlar karşımıza çıkıyor. 

ARİŞ İNCİ SALLANT İNCE KÜPE 

Bad Bunny Messika mücevherleri ile sahne aldı Bad Bunny Messika mücevherleri ile sahne aldı

TARİHTEN VE BÜYÜK AŞK HİKAYELERİNDEN ESİNTİLER 

Prenses Diana’nın ve Kate Middleton’un ikonik safir nişan yüzüğü, Elizabeth Taylor’ın göz alıcı mücevherleri gibi bilinen, tarihe mal olmuş mücevherlerden ilham alan tasarımlar da gelinlerin tercihleri arasında yer alıyor.  Bununla birlikte günümüz ünlülerinin nişan & evlilik yüzükleri de gelin mücevherlerine ilham verebiliyor.  

ARİŞ SAFİR YAPRAK KOLYE 11. 935 TL 

İNCİ KÜPE 9.450 TL 

İNCİ YÜZÜK 81.900 TL 

İSİMLİ ALTIN ALYANS 45 565 TL ÇİFT FİYAT 

KELEPÇE BİLEKLİK 247.050 TL 

MODERN TARZ BEYAZ ALTIN TEKTAŞ PIRLANTA ALYANS 19. 746 TL ÇİFT FİYAT 

SİYAH BEYAZ PIRLANTA KÜPE 10.360 TL 

SİYAH KOLYE 5.260 TL 

SİYAH PIRLANTA KELEPÇE BİLEKLİK 45. 680 TL 

SİYAH VE BEYAZ PIRLANTA BETA YÜZÜK 24.624 TL 

YAPRAK BEYAZ ALTIN KOLYE 14. 315 TL 

Editör: Admin Admin