3 ay önce MAGAZİN

Maybelline New York, efsanevi Lash Sensational ailesine yeni eklenen Firework maskaranın lansmanını özel bir davetle kutladı.

3 ay önce MEKAN

The Peninsula Istanbul’un imza restoranı GALLADA, misafirlerine yaşatacağı unutulmaz anları dört mevsim sunma arzusuyla yenilendi.

3 ay önce İş Dünyası

Yaz 2024 sezonunda Vakkorama'nın canlı ve özgün yaz stilinin, FIAT'ın renkli, eğlenceli ve elektrikli bir mobilite deneyimi sunan yeni modeli Topolino ile buluştuğu lansman partisi gerçekleşti.

3 ay önce MODA

İstanbul’un tarihi yarımadasında, Sultanahmet ve Ayasofya Camileri arasında yer alan Hürrem Sultan Hamamı, tarihi dokusuyla misafirlerine özgün deneyimler sunuyor.

3 ay önce MODA

Global moda markası DeFacto ve marka yüzü Afra Saraçoğlu, sıcak yaz günlerinin favorisi olacak yeni koleksiyonun reklam filminde yeniden buluştu.

3 ay önce GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. İki bakan, Lübnan-İsrail sınırındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

3 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Dışişleri Bakanı Mauro Vieira ile bir araya geldi.

3 ay önce GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Bağımsız Uluslararası Soruşturma Komisyonu, Türkiye ve Mısır’da İsrail-Hamas savaşının mağdurlarıyla yaptıkları görüşmelere ilişkin rapor hazırladı.

3 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Rusya’nın Nijniy Novgorod şehrindeki BRICS+ Toplantısı marjında gerçekleştirdiği temaslar, dünya basınının satırlarına taşındı.

3 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın 18 yıl aradan sonra CHP Genel Başkanı Özel'le CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmesi dünya basınına yansıdı.