The Peninsula Istanbul’un imza restoranı GALLADA, misafirlerine yaşatacağı unutulmaz anları dört mevsim sunma arzusuyla yenilendi.

JONATHAN CROOK - FATİH TUTAK 

GALLADA’nın etkileyici ambiyansında, The Peninsula Istanbul Genel Müdürü Jonathan H. Crook ve GALLADA’nın Şef Direktörü Fatih Tutak ev sahipliğinde, eşsiz lezzetlerin keşfedildiği özel bir akşam yemeği daveti gerçekleştirildi.

BUKET CANSU - NECLA AKSOY 

THE PENINSULA ISTANBUL’UN İMZA RESTORANI GALLADA’NIN YENİLENEN ATMOSFERİNDE ÖZEL BİR DAVET

The Peninsula Istanbul’un tarihî yolcu terminali binasının manzarasıyla büyüleyen terasında yer alan GALLADA, sanat, moda ve cemiyet hayatından isimleri keyifli bir gecede bir araya getirdi.

BULUT REYHANOĞLU 

The Peninsula Istanbul Genel Müdürü Jonathan H. Crook ve GALLADA’nın Şef Direktörü Fatih Tutak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davet büyük ilgi gördü.  

CAN HELVACIOĞLU - BURCU ŞENDİR 

GALLADA’nın Boğaz ve Tarihî Yarımada’nın eşsiz manzarasına hakim, nar ağaçları ile çevrili göz alıcı terasında gerçekleşen yemeğe Eda-Sarp Evliyagil, İdil Fırat, Ceylan Çapa, Moshe Aelyon, İdil Yazar-Cem Telvi, Ceylan Çapa, Beste-Mustafa Yurttaş, Vanessa-Raisa ve Ralph Sason, Özlem-Gökhan Avcıoğlu, Zeynep Selvili-Birkan Batuk, Duygu Özaslan gibi ünlü isimler katıldı.

CEYLAN ÇAPA

Türk- Asya mutfağı konseptinin benzersiz adresi GALLADA, yenilenen menüsü ile misafirlerden büyük beğeni topladı.

Dünya jet-setini ve Celebrity'i buluşturan açılış: "The MAINE Bodrum" Dünya jet-setini ve Celebrity'i buluşturan açılış: "The MAINE Bodrum"

DUYGU ÖZASLAN 

GALLADA, heyecan verici dönüşümü ile şehrin en dinamik lezzet destinasyonu olma konusunda iddiasını ortaya koymaya devam ediyor.

EDA EVLİYAGİL - SARP EVLİYAGİL 

GÖKAY GÜNDOĞDU 

İDİL FIRAT 

İDİL YAZAR - CEM TELVİ 

MOSHE AELYON - YUSUF BASALAK 

MUSTAFA YURTTAŞ - BEST YURTTAŞ 

ÖZLEM - GÖKHAN AVCIOĞLU 

SALMAN TİN 

SEDEF GALİ 

SERCAN BADUR 

ZEYNEP SELVELİ - BİRKAN BATUK 

Editör: Admin Admin