İstanbul’un tarihi yarımadasında, Sultanahmet ve Ayasofya Camileri arasında yer alan Hürrem Sultan Hamamı, tarihi dokusuyla misafirlerine özgün deneyimler sunuyor.

OĞUZ KATİPZADELER - BATYA KEBUDİ - YEŞİM ÖZMEN - NİHAT KATİPZADELER

BATYA KEBUDİ’NİN HÜRREM SULTAN HAMAMI İÇİN TASARLADIĞI ZARİF KOLEKSİYON ÖZEL BİR DAVETLE TANITILDI

Hürrem Sultan’ın isteği ile 1556 yılında Mimar Sinan tarafından yapılan ve saray hanedanına hizmet veren hamam, bu deneyimleri daha da özel kılmak amacıyla, ünlü mücevher ve aksesuar tasarımcısı Batya Kebudi ile iş birliği yaparak özel bir koleksiyona imza attı.

Bu benzersiz eserden ve hamam kültüründen ilham alınarak hazırlanan zarif koleksiyonda, modern estetik ile tarih buluşuyor.

Begüm Khan, Caviar Kaspia iş birliğinin prömiyerini Paris’te kutladı! Begüm Khan, Caviar Kaspia iş birliğinin prömiyerini Paris’te kutladı!

AYÇA SYTMEN - RİMA KOLBAŞI 

Özel koleksiyonun lansmanı, Hürrem Sultan Hamamı'nda Batya Kebudi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bir davetle tanıtıldı.

AYLİN KORUCU - RİMA KOLBAŞI - BEGÜM KARAMAHMUTOĞLU 

Davette koleksiyonun eşsiz parçaları sergilenirken, aralarında Serap Sarı, Ayça Sytmen, Feride Tansuğ, Rima Kolbaşı, Begüm Karamahmutoğlu ve Alegra Levi gibi isimlerin de yer aldığı misafirler, bu özel tasarımları yakından inceleme fırsatı buldular.

BATYA KEBUDİ - CANSU EFE 

Hürrem Sultan Hamamı, sunduğu çok özel hamam, masaj ve bakım hizmetlerinin yanı sıra, misafirlerini hediye seçeneklerinin bulunduğu bölümde özel tasarım aksesuarlarla buluşturarak, onlara yaşadıkları eşsiz deneyimi hatırlatacak kalıcı hatıralar yaratmayı amaçlıyor.

BATYA KEBUDİ - HAZAL KALKAVAN 

BURCU BULUTCAN 

BURÇİN ÜNALDI 

CEREN AKDAĞ 

CEYDA GÜNSÜR

ESRA KOHEN - ZEYNEP HASMAN - ALEGRA LEVİ

EVREN KAYA SUSMAS - BATYA KEBUDİ - ŞULE CİHANGİR - TÜLAY SENEL KANBUROĞLU 

FERİDE TANSUĞ 

SERAP SARI 

SİNEM FINDIK - GÜLŞAH FINDIK

ÜMİT TEMURCİN 

Editör: Admin Admin