Global moda markası DeFacto ve marka yüzü Afra Saraçoğlusıcak yaz günlerinin favorisi olacak yeni koleksiyonun reklam filminde yeniden bir araya geldi.

DEFACTO'DA ELBİSE SEZONU AFRA SARAÇOĞLU İLE BAŞLIYOR 

Elbise Koleksiyonunda yer alan, sezonunun trendlerini kucaklayan cıvıl cıvıl renkleriyle tasarlanan elbiselerle kameralar karşısına geçen Saraçoğlu, filmde girdiğiniz her ortamda ayrıcalıklı hissederken tarzınızı yansıtmaya ve kendi gibi havalı olmaya davet ediyor. 

Beymen Club Sailing Team mavi sulara yelken açıyor!.. Beymen Club Sailing Team mavi sulara yelken açıyor!..

AFRA SARAÇOĞLU 

Modada öne çıkan koleksiyonları ve iddialı reklam filmleriyle adından söz ettiren DeFacto, Elbise Koleksiyonunu tanıttığı reklam filmi için marka yüzü olan gözde oyuncu Afra Saraçoğlu ile yeniden bir araya geldi.

DEFOCTA VE AFRA SARAÇOĞLU ŞIKLIĞI 

Yaz aylarında renklerin enerjisinin yansıdığı, stil sahibi ve tasarımlarıyla dikkat çeken elbise modellerinin öne çıktığı reklam filminin çekimleri Asitane Studio tarafından gerçekleştirilirken, yönetmenliğini Sinan Güven üstlendi.

KIRMIZI HALIDA BÜYÜLEYİCİ BİR GÖRÜNÜM: DEFACTO - AFRA SARAÇOĞLU 

Şehrin farklı noktalarında hareketli anlarda da elbise şıklığının mümkün olduğuna vurgu yapan reklam filminde Saraçoğlu, yaz esintisini ve enerjisini yansıtıyor.

Sezonun trend çizgilerinin ve renklerinin yer aldığı koleksiyon filminde Saraçoğlu, mevsimin favorisi olacak uçuşan elbiselerle yazı karşılıyor. 

KAMPANYA KÜNYESİ: 

Reklamveren: DeFacto 

Reklamveren Yetkilisi: Barış Sönmez

Reklamveren Temsilcileri: Tuğba Ansen, Devrim Altıntaş, Belen Dinçoğlu, Irmak Asaad 

Prodüksiyon Şirketi: Asitane Studio

Yönetmen: Sinan Güven

Müzik: Jingle Jackson

Editör: Admin Admin