Yaz Haberleri

yaz haberleri ve güncel yaz gelişmeleri, yaz ile ilgili tüm video, yaz fotoğrafları ve yaz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Ege'nin incisi Bodrum'da, büyüleyici doğal güzellikleriyle ünlü Mezra, bu yaz unutulmaz bir müzik ve eğlence deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

İş Dünyası

Yaz 2024 sezonunda Vakkorama'nın canlı ve özgün yaz stilinin, FIAT'ın renkli, eğlenceli ve elektrikli bir mobilite deneyimi sunan yeni modeli...

MODA

Global moda markası DeFacto ve marka yüzü Afra Saraçoğlu, sıcak yaz günlerinin favorisi olacak yeni koleksiyonun reklam filminde yeniden buluştu.

MODA

Vogue Eyewear, özgür ruhlu moda severler için yeni bir kapsül koleksiyonu tasarladı. Bu renkli koleksiyon ile kendi moda maceranızın haritasını...

MÜZİK

Doğum günü olan 31 Mayıs’ta yeni teklisi “Kahve”yi yayınlayan Kenan Doğulu, yaz sezonuna damga vuracak şarkısının klibini müzikseverlerle buluşturdu.

CEMİYET

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

CEMİYET

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul bünyesindeki Olea & The Bar, yaz sezonunu düzenlenen özel bir parti ile açtı.

SAĞLIK

Yaz aylarında göz koruması, güneşin ultraviyole (UV) ışınlarından kaynaklanan hasarı önlemek ve genel göz sağlığını korumak için çok önemlidir.

MODA

Dünyaca ünlü yıldız Demi Moore, New York'ta FENDI İlkbahar-Yaz 2024 koleksiyonundan seçtiği kıyafeti ve FENDI Baguette çantası ile görüntülendi.

MODA

GUESS ve Marciano; İspanyol-Arjantinli model, influencer ve televizyon yıldızı Georgina Rodríguez’in yer aldığı yeni 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonu reklam kampanyasını duyuruyor.

EKONOMİ

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, Gayrimenkul yatırımı öncesinde ayrıntılı bir araştırılma yapılması gerektiğini belirtti.

MÜZİK

Yaz aylarında verdiği konserlerle rekor kıran Simge yoğun temposuna kışın da devam ediyor...