Ünlü Haberleri

ünlü haberleri ve güncel ünlü gelişmeleri, ünlü ile ilgili tüm video, ünlü fotoğrafları ve ünlü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MEKAN

Avantgarde Refined, Türkiye'nin eşsiz destinasyonlarından Yalıkavak’ta ünlü isimleri özel bir hafta sonu davetinde ağırladı.

MAGAZİN

Bodrum Yarımadası'nda yer alan, yalnızca yetişkinlere özel her şey dahil boho-chic cenneti Hyde Bodrum düzenlediği açılış partisi ile Hyde Bodrum’un...

MODA

BEE’O, APIBEAUTY ve APICARE serisinde yer alan yeni ve Cosmos Organic sertifikalı cilt bakım ürünlerini Feriye’de düzenlenen özel bir davet...

MODA

İstanbul’un tarihi yarımadasında, Sultanahmet ve Ayasofya Camileri arasında yer alan Hürrem Sultan Hamamı, tarihi dokusuyla misafirlerine özgün deneyimler sunuyor.

MODA

Kişiye özel tasarımlarıyla beğenileri toplayan Lion Diamond, yeni sedef koleksiyonunu ünlü simalara tanıttı.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can Kurban Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Girne’de yer alan Chamada Prestige Hotel’de sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Ege'nin incisi Bodrum'da, büyüleyici doğal güzellikleriyle ünlü Mezra, bu yaz unutulmaz bir müzik ve eğlence deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

MAGAZİN

Maybelline New York, efsanevi Lash Sensational ailesine yeni eklenen Firework maskaranın lansmanını özel bir davetle kutladı.

MODA

Ünlü tasarımcı Melda Aksu geçtiğimiz gün Bebek’te bulunan tasarım galerisinde yaza merhaba daveti düzenledi.

MAGAZİN

Elidor’un Beauty House Piksel Ayna! deneyiminin partisi Akaretler no.39’da ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

CEMİYET

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul bünyesindeki Olea & The Bar, yaz sezonunu düzenlenen özel bir parti ile açtı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü simaları Demet Sabancı, Feryal Gülman, Merih Turan ve Beyza Uyanoğlu geçtiğimiz gün AKM'de depremzede çocuklar yararına düzenlenen...