Cemiyet hayatının ünlü simaları Demet Sabancı, Feryal Gülman, Merih Turan ve Beyza Uyanoğlu geçtiğimiz gün Atatürk Kültür Merkezi’nde depremzede çocuklar yararına düzenlenen organizasyon da bir araya geldi.

Ünlü isimler, Olea "Merhaba Yaz" partisinde bir araya geldi Ünlü isimler, Olea "Merhaba Yaz" partisinde bir araya geldi

BEYZA UYANOĞLU - FERYAL GÜLMAN - DEMET SABANCI ÇETİNDOĞAN - MERİH TURAN 

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR YARARINA BİR ARAYA GELDİLER

Cemiyet hayatının ünlü isimleri Demet Sabancı, Feryal Gülman, Merih Turan ve Beyza Uyanoğlu Musıki Eğitim Vakfı, İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği Yed-i Sevda konserinde bir araya geldi. 

Musıki Eğitim Vakfı, İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği Yed-i Sevda konseriyle unutulmaz bir geceye imza attı. Türk Sanat Müziğinin en seçkin eserleri, ses ve saz üstatlarının eşsiz yorumlarıyla dinleyicilerle buluştu. Bu özel gecede, Musıki Eğitim Vakfı kurucusu, sanatçı Fikret Erkaya etkileyici performansıyla uzun bir aradan sonra yeniden sahne aldı. Orkestra şefliğini Mehmet Hulusi Yücebıyık’ın yaptığı konserde, Türk Sanat Müziğinin büyüleyici tınıları şehrin kalbine taşındı. Gecenin sunuculuğunu ekranların sevilen yüzü Murat Aygen yaptı. Aygen’in koroya eşlik ederek söylediği şarkı da sanatseverlerden büyük alkış aldı.

Haber: Cem Tayanç 

Editör: Admin Admin