Sanat Haberleri

sanat haberleri ve güncel sanat gelişmeleri, sanat ile ilgili tüm video, sanat fotoğrafları ve sanat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Bodrum Yarımadası'nda yer alan, yalnızca yetişkinlere özel her şey dahil boho-chic cenneti Hyde Bodrum düzenlediği açılış partisi ile Hyde Bodrum’un...

MEKAN

The Peninsula Istanbul’un imza restoranı GALLADA, misafirlerine yaşatacağı unutulmaz anları dört mevsim sunma arzusuyla yenilendi.

SANAT

Devrim Erbil’in tüm zamanlarından eserlerini içeren ‘‘Yatay Derinlik’’ sergisi, Gaye Donay liderliğinde Titanic Luxury Collection Hotel, MAJİ Art Gallery Bodrum’da...

SANAT

Bodrum Loft, Avrupa’nın önde gelen galerilerinden Thaddaeus Ropac iş birliğiyle ‘Persona’ sergisine ev sahipliği yapacak.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in eşi Maria Begona Gomez Fernandez ile dünyanın önde gelen...

MODA

Kurban Bayramı’nı şık ve modern tasarımlarla karşılayan Ariş’in trendy tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü simaları Demet Sabancı, Feryal Gülman, Merih Turan ve Beyza Uyanoğlu geçtiğimiz gün AKM'de depremzede çocuklar yararına düzenlenen...

SANAT

Musıki Eğitim Vakfı, İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği Yed-i Sevda konseriyle muhteşem bir geceye imza attı.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in eşi Ziroat Mirziyoyeva ile Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ni gezdi.

İş Dünyası

İtalya’nın Bologna kentindeki Orka Global’in görkemli açılışına iş, spor, sanat, moda ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı.

MÜZİK

Ayşen Birgör bu hafta Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Cemiyet by News de sahneye çıkan Birgör şıklığıyla kendine hayran bıraktı.

SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.