Modern Haberleri

modern haberleri ve güncel modern gelişmeleri, modern ile ilgili tüm video, modern fotoğrafları ve modern haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Beymen, yeni sezonunu, ünlü aktris Jessica Chastain’in kamera karşısına geçtiği 2024-25 Sonbahar/Kış Kampanyası “Modern Time Icons” ile modaseverlerle buluşturuyor.

SANAT

Japon sanatçı Chiharu Shiota’nın “Dünyalar Arasında” adlı sergisi, 6 Eylül 2024’te İstanbul Modern’de izleyicilerle buluşuyor.

MODA

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta birbirinden değerli taşlarla tasarladığı çiçekli ve yaprak tasarımlı broşlarla kıyafetlere şıklık katacak.

MODA

Beymen Collection, 2024-25 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu ile bizleri renkli bir dünyaya davet ediyor...

MODA

Fonda Doğu Londra’nın yer aldığı McQueen Sonbahar-Kış 2024 Kampanyası, betondan banklar ve şehri ağ gibi saran sokaklar arasında dolaşarak şehrin...

GÜNCEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Srebrenitsa Katliamı’nda hayatını kaybedenleri anmak için mesaj paylaştı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın Volnyansk kasabasında düzenlediği saldırı sonrası Ukrayna’nın modern hava savunma sistemlerine ihtiyacını yineledi.

MODA

Muse For All'un SS24 koleksiyonu "Modern Nostalgia", moda ve cemyet hayatının ünlü simalarının katıldığı göz alıcı bir davetle tanıtıldı.

MODA

Kurban Bayramı’nı şık ve modern tasarımlarla karşılayan Ariş’in trendy tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak.

MODA

Geçtiğimiz gün Paris Couture Moda Haftası’nda Jennifer Lopez ve Rihanna "Messika" ile parladı...

MODA

Miss France yarışmasında modern güzellik standartlarına meydan okuyarak, kısacık saçlarıyla birinci olan Eve Gilles, Dice Kayek markasını tercih etti.

SİNEMA

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı’nın tanıtım fragmanını paylaştı.