Her sezona damga vuran modern trendleri zamansız tasarımlarla birleştiren Beymen Collection, 2024-25 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu ile bizleri renkli bir dünyaya davet ediyor. Sakin renk geçişleri, monokrom takımlar, geçmişe göz kırpan tasarımlar ve yün ile kaşmirin benzersiz uyumu sonbaharın dinginliğini yansıtan parçalarda karşımıza çıkıyor.

Venedik'te sıra dışı bir gün: Hadise kırmızı halıda adeta büyüledi! Venedik'te sıra dışı bir gün: Hadise kırmızı halıda adeta büyüledi!

BEYMEN COLLECTION’DAN RENKLİ BİR SEÇKİ: 2024-25 SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONU

Beymen Collection, 2024-25 Sonbahar/Kış sezonunu altı farklı renk grubuyla karşılıyor. Sezonun vazgeçilmezi lacivert, sezon açılışında sunulan seçkilerde başrolü oynarken; kahverengi, kırmızı, antrasit, pembe gibi renkler ise koleksiyonu zenginleştiriyor. Soğuk kış günlerinin kasvetini açık mavi, bej, gri ve ekrularla dağıtan Beymen Collection; basic tasarımlar, trikolar, zamansız takımlar, dış giyim parçaları ve yeni renkler sunan “Weekend” eşofman koleksiyonuyla dikkat çekiyor. 

Sonbahara girerken lacivert, yeşil ve tütün rengi kombinasyonlarla karşımıza çıkan yeni koleksiyon, hafif dolgulu kapitoneli montlar ve havalı deri dış giyim parçaları, basic trikolar ve serin tuşeli yünlü trikolar ile birlikte erkeklerin gardırobunun vazgeçilmezleri olmaya hazırlanıyor. 

Kahverengi tonları ise kırmızı detaylarla birlikte koleksiyonda kendine yer buluyor. Geçmişe duyulan özlemden esinlenilerek tasarlanan bu seçkideki ürünler, özellikle de monokrom takımlar, balıksırtı detaylarla zenginleşiyor. 

Beymen Collection 2024-25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nun en dikkat çeken parçalarından biri olan kemerli palto, rahat ve dökümlü formuyla sezon boyunca kullanılacak eşsiz bir kalite ve rahatlık sunuyor. Antrasit, camel ve pembelerin kullanıldığı seçkide yer alan bu paltoya, gün boyu kullanılabilen ve kırışmayan yeni pantolon modelleri eşlik ediyor.  Yeni sezonun anahtar parçalarından olan peacoat ceket modeli, camel tonlarıyla yeni kimliklere bürünüyor. Dış giyim koleksiyonundaki bir diğer yenilik ise hafif iç detaylı, triko görünümlü ve günlük kullanımı kolay, şık kabanlar.

Sonbaharın geleneksel dokularını sezon trendleriyle birleştiren Beymen Collection 2024-25 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, rengarenk seçkisiyle Beymen’lerde ve Beymen.com’da keşfedilebilir.

Editör: Admin Admin