McQueen'in Kreatif Direktörü Seán McGirr, “Londra’da doğan McQueen, kuruluşundan bu yana, benim de derinlerde bir yerde bağ kurabildiğim Londra idealini temsil ediyor. Şehirde gördüğümüz eklektik karakterlerin rüzgarına kapılmışçasına, zorlamadan uzak, gerçek bir enerjiye sahip. İşte ben de tam olarak bu enerjiye hayat vermek istiyorum. Öyle ki bunu şehre hakim olan uğultunun ardındaki ciddiyet ve saf duyguları da içine katarak, şairane olduğu kadar bir ilkellik tınısı da taşıyan, güçlü ve gerçekçi bir şekilde yapmak istiyorum. İnsani olana sadık kalarak buna ışık tutmak istiyorum” dedi. 

ALEXANDER MCQUEEN SONBAHAR/KIŞ 2024 KAMPANYASI 

Fonda Doğu Londra’nın yer aldığı McQueen Sonbahar-Kış 2024 Kampanyası, betondan banklar ve şehri ağ gibi saran sokaklar arasında dolaşarak şehrin farklı karakterlere sahip gençlerinin DNA’larındaki içgüdülerin izini sürüyor. Kampanya, dokunsal, olağandışı ve gergin bir tarzla bütünleşiyor

Irina Shayk ve Sean O’Pry ile NetWork’te ışıltılı sezon!.. Irina Shayk ve Sean O’Pry ile NetWork’te ışıltılı sezon!..

MCQUEEN AW 24

Sapları sıkıştırılabilen ve vücuda yakın kullanılabilen Sling çantanın sert metalden T şeklindeki tokasının ışıltısı, soğuk bir hissiyat yaratan derin bordo deri ile buluşuyor. Aynı toka, Fringe loafer’ın sarkan püsküllerini de sabitliyor. 

Üste oturan, giyeni koza gibi saran parçalar, duyusal haz veren güçlü shearling yünle buluşurken, modern hayatın katılaşmış parçalarıyla bir çatışma yaşıyor. 

MCQUEEN SONBAHAR-KIŞ 2024 KOLEKSİYONU GÖRÜNÜMLER:

  1. Parçalanmış oltu taşı işlemeli siyah yün tiftik özel dikim ceket ve pantolon ile derive beyaz pamuklu ribana örgü yelek.

  1. Siyah deriden çivili bomber ceket, bal rengi yünden dikişli indigo taşlı denim kot pantolon ve siyah deri Birdee brogue ayakkabı.

  1. Taş grisi pamuk kanvas deri yakalı ceket, siyah yün pilili mini etek, siyah deri Fringe loafer ve siyah deri Cross-Bar çanta.

  1. Tül taban üzerine parçalanmış avize ile kırmızı ve turuncu bisiklet reflektörü işlemeli elbise, siyah deri Hoof çizmeler ve gümüş metalden Drop çanta.

  1. Dolgulu büyük yakalı palto ve kahverengi Hoof çizme. 

  1. Baştan aşağı parçalanmış oltu taşı işlemeli, siyah yün özel dikim ceket ve pantolon.

  1. Sırtı T şeklinde zincirli özel dikim ceket ve beyaz yün grain de poudre pantolon, ipek ribana örgü tişört ve yay şeklinde logolu siyah deri fötr şapka.

KÜNYE:

Kreatif Direktör: Seán McGirr

Sanat Yönetmeni: Christopher Simmonds

Fotoğrafçı: Glen Luchford

Stilist: Marie Chaix

Makyaj: Daniel Sallstrom 

Saç: Gary Gill

Manikür: Ama Quashie

Prodüksiyon: MAI Productions

Karakterler: Awwal Adeoti, Libby Bennett, Sara Caballero, Nyajouk Gatdet, Reuben Larkin, Long Li, Bebe Parnell, Aryan Patel, Owen Ruppersburg, Canlan Wang

SEÁN MCGIRR HAKKINDA:

Seán McGirr, McQueen'in Kreatif Direktörü. 1988'de Dublin'de doğan İrlandalı McGirr, 2014 yılında Londra'daki Central Saint Martins'te Moda alanında Yüksek Lisans yaptı. McGirr, Aralık 2023'te McQueen'e katılmadan önce JW Anderson'da Hazır Giyim Müdürü olarak görev yaptı ve daha önce Dries Van Noten, Uniqlo ve Burberry'de çalıştı.

ALEXANDER MCQUEEN HAKKINDA:

Alexander McQueen, 1992 yılında Lee Alexander McQueen tarafından Londra'da kurulan Britanyalı lüks moda evidir. 2001 yılında Kering Group bünyesine katılan marka, Aralık 2023'ten bu yana Seán McGirr'in kreatif direktörlüğünde faaliyet gösteriyor. Alexander McQueen’i farklı kılan, bireyselliği, yıkıcı gücü ve enerjiyi yorumlama şekli. Londra'da bir tasarım stüdyosu ve atölyesi bulunan marka, kalitesi ve yaratıcı vizyonuyla tanınıyor.

Editör: Admin Admin