Buluştu Haberleri

buluştu haberleri ve güncel buluştu gelişmeleri, buluştu ile ilgili tüm video, buluştu fotoğrafları ve buluştu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can Kurban Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Girne’de yer alan Chamada Prestige Hotel’de sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Anda Barut Collection, bu yıl bayram tatilinde müzikseverlere unutulmaz bir program sundu.

SANAT

Devrim Erbil’in tüm zamanlarından eserlerini içeren ‘‘Yatay Derinlik’’ sergisi, Gaye Donay liderliğinde Titanic Luxury Collection Hotel, MAJİ Art Gallery Bodrum’da...

MÜZİK

Megastar Tarkan, 7 yıl aradan sonra kaydettiği ilk albümü “Kuantum 51” ile, heyecanlı bekleyişin ardından 14 Haziran’da sevenleriyle buluştu.

İş Dünyası

Yaz 2024 sezonunda Vakkorama'nın canlı ve özgün yaz stilinin, FIAT'ın renkli, eğlenceli ve elektrikli bir mobilite deneyimi sunan yeni modeli...

MODA

Global moda markası DeFacto ve marka yüzü Afra Saraçoğlu, sıcak yaz günlerinin favorisi olacak yeni koleksiyonun reklam filminde yeniden buluştu.

MAGAZİN

Elidor’un Beauty House Piksel Ayna! deneyiminin partisi Akaretler no.39’da ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

CEMİYET

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

CEMİYET

Türkiye'nin yeni telefon markası Mipo, teknoloji dünyasında bir çığır açıyor! Mipo, özel bir lansman etkinliğiyle tanıtıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile birlikte 'AX-3 Uzay Misyonu'nu gerçekleştiren mürttebat Walter...

MÜZİK

Ayşen Birgör bu hafta Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Cemiyet by News de sahneye çıkan Birgör şıklığıyla kendine hayran bıraktı.

İş Dünyası

Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) Ordu’da, Ordu Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunda, Girişimci Kadınlar Zirvesi'nde buluştu.