2 hafta önce EKONOMİ

Akbank, sahip olduğu yenilikçilik yaklaşımıyla ilklere imza atmayı, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına pratik çözümler sunmayı sürdürüyor.

2 hafta önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'yi resmi törenle karşıladı.

2 hafta önce SANAT

Ünlü müzayedeci Uğur Batur, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sokak hayvanları için anlamlı bir müzayede gerçekleştirdi.

2 hafta önce GENEL

ABD Adalet Bakanlığı, aralarında Yahya Sinvar, Muhammed Deif ve İsmail Haniye’nin de yer aldığı 6 Hamas lideri hakkında 7 Ekim 2023’teki saldırıyı planlama ve diğer çeşitli suçları içeren iddianame hazırladı.

2 hafta önce SANAT

Melike Tigrel, Semra Tigrel ve Erdinç Sakin'in kişisel sergileri Bodrum Marina Yacht Club, Merqezart Alternatif Sanat Mekanında açıldı.

2 hafta önce MÜZİK

Pop müziğinin sevilen sanatçısı Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda art arda sevenlerinin karşısına çıktı.

2 hafta önce CEMİYET

Mert Can Önengüt ile Bilhan Özdemirhan, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşen rüya gibi bir düğün töreniyle evlendiler.

2 hafta önce MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü siması ve Lotus İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Beyza Uyanoğlu, Paris şehrini geziyor.

2 hafta önce MODA

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta birbirinden değerli taşlarla tasarladığı çiçekli ve yaprak tasarımlı broşlarla kıyafetlere şıklık katacak.

2 hafta önce MÜZİK

Şarkılarıyla gönüllere taht kuran Buray, KerkiSolfej organizasyonuyla gerçekleşen Bodrum Antik Tiyatro’daki konserinde büyüleyici performansıyla Bodrum’u yıktı geçti.