İstanbul cemiyet hayatının tanınmış isimleri arasında yer alan Jülide- Mert Önengüt çiftinin küçük oğulları Mert Can Önengüt ile Banu- Murat Özdemirhan çiftinin kızları Bilhan Özdemirhan, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşen rüya gibi bir düğün töreniyle evlendiler.

SELİM ÖNENGÜT -JÜLİDE ÖNENGÜT - MERT ÖNENGÜT - MERT CAN ÖNENGÜT - BİLHAN ÖZDEMİRHAN - BANU ÖZDEMİRHAN - MURAT ÖZDEMİRHAN

MERT CAN ÖNENGÜT - BİLHAN ÖZDEMİRHAN 

BİLHAN ÖZDEMİRHAN İLE MERT CAN ÖNENGÜT ADİLE SULTAN SARAYI’NDA GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Koç Üniversitesi'nde öğrenim gördükleri sırada başlayan arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Mert Can Önengüt- Bilhan Özdemirhan çifti, bir ömür boyu sürecek olan mutluluklarını evlilikle taçlandırdılar.

Geçtiğimiz yıl, New York The Plaza Hotel’de  aile arasında yapılan özel bir törenle nişan yüzüklerini takan genç çift, sonrasında ise California Eyaleti’nde Los Angeles ve Las Vegas’ta 15 gün  ön balayı yaptılar.

Şule Argüder'e doğum günü sürprizi... Şule Argüder'e doğum günü sürprizi...

Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen ve yaklaşık 450 seçkin misafirin katıldığı düğün töreninde Bilhan Özdemirhan- Mert Can Önengüt çiftinin şahitliklerini ise yakın arkadaşlarından oluşan kalabalık bir grup yaptı. Düğün töreni öncesinde Önengüt ve Özdemirhan aileleri konuklarını kapıda sıcak bir şekilde karşılayarak tebrikleri kabul etti.

Büyük bir coşkuya sahne olan nikah töreninin ardından genç çift, konukların alkışları eşliğinde ilk danslarını yaptılar. Daha sonra da bu çok özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan aile üyeleri ve dostlarıyla mutluluklarını paylaştılar.

Gece, Ata Marin Müzik Grubu'nun performansı ve Yusuf Özer ve grubunun sahne şovları ile devam etti. Nikah töreninin en eğlenceli anları ise DJ'in davetlileri coşturmasıyla yaşandı. Gelin ve damadın balayı tercihleri ise İspanya oldu.


Editör: Admin Admin