Akbank, sahip olduğu yenilikçilik yaklaşımıyla ilklere imza atmayı, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına pratik çözümler sunmayı sürdürüyor. Yeni ‘Artı Para ile Öde’ özelliği ile Akbanklılar, Akbank Kart ile alışveriş yaptıktan sonra, Akbank Mobil’den alışveriş tutarları kadar taksitli Artı Para kullanabilecek.

AKBANK, ARTI PARA İLE ÖDE DÖNEMİBAŞLATTI

Akbank, sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akbank, yeni ‘Artı Para ile Öde’ özelliği ile Akbanklılara banka kartı alışverişlerini daha esnek ve rahat bir şekilde yönetme imkanı sunuyor.

Yeni ‘Artı Para ile Öde’ özelliğiyle müşteriler, Akbank Kart ile alışveriş yaptıktan sonra Akbank Mobil’deki kart hareketlerinde yer alan ‘Artı Para ile Öde’ butonuyla kullanarak alışveriş tutarı kadar taksitli Artı Para kullanabilecek. Bu özellik, 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak. Böylece Akbanklılar nakit ihtiyaçları oluştuğunda, vadesiz hesaplarından yapmış oldukları alışverişlerinde alternatif bir ödeme kolaylığına sahip olacaklar.

Ariş Pırlanta, İtalya’da 'Vicenzaoro The Jewellery Boutique Show’a katıldı Ariş Pırlanta, İtalya’da 'Vicenzaoro The Jewellery Boutique Show’a katıldı

YASİN MENGÜLLÜOĞLU: 'MÜŞTERİMİZİN ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Akbank’ın inovatif bir yaklaşımla bankacılığın geleceğini şekillendirdiğini belirten Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yasin Mengüllüoğlu: “Bizim için yenilik, sadece teknolojik gelişmelerle sınırlı değil, aynı zamanda müşterilerimizin günlük hayatını kolaylaştıracak çözümler üretmek anlamına geliyor. Bu bakış açımızla bugüne kadar pek çok ilki müşterilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. ‘Artı Para ile Öde’ özelliğimizle de müşterilerimizin alışveriş deneyimlerini daha esnek hale getirmeyi ve finansal ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Akbank olarak yeni nesil ürün ve hizmetler geliştirmeye ve müşterimizin çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Admin Admin