3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılına ilişkin yıllık gayrisafi yurt içi hasıla verilerini açıkladı.

3 hafta önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ikinci çeyrek büyüme oranlarına işaret eden gayrisafi yurt içi hasıla verilerini açıkladı.

3 hafta önce SonDakika

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba, Miami'de Miami'de hayatını kaybetti. Geçirdiği trafik kazasının ardından bir süre tedavi gören Tuğba'nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

3 hafta önce MODA

Bu sene 81.’si gerçekleşen Venedik Uluslararası Film Festivali'ne Armani Beauty’nin özel davetlisi olarak başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz katıldı.

3 hafta önce MODA

Armani Beauty, Venedik Film Festivali ile yedinci yılındaki ortaklığını Venedik Arsenale'de göz kamaştıran bir partiyle kutladı...

3 hafta önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu’nda Rixos Tersane İstanbul’un açılış töreninde konuştu...

3 hafta önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüştü.

3 hafta önce GENEL

ABD Başkan Adayı Kamala Harris, Afganistan tahliyesinde hayatını kaybeden ABD askerleri konusunda ABD Başkanı Biden ve Harris’i eleştiren Trump’a yanıt verdi.

3 hafta önce GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, yayımladığı başsağlığı mesajında Gazze’de bulunan rehinelerden Hersh Goldberg-Polin’in ABD vatandaşı olduğunu belirtti.

3 hafta önce GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 40 bin 738 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.