Bu sene 81.’si gerçekleşen Venedik Uluslararası Film Festivali'ne Armani Beauty’nin özel davetlisi olarak başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz katıldı.

81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde, Giorgio Armani’nin şehre ve sinemaya olan bağı, 31 Ağustos Cumartesi günü Arsenale’de düzenlenen özel bir etkinlik ile kutlandı. Son iki senede olduğu gibi, bu yıl da Dilan Çiçek Deniz, Armani Beauty özel davetlisi olarak, Venedik Uluslararası Film Festival’ine katılım gösterdi.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ 

ARMANI BEAUTY İLE VENEDIK FILM FESTIVALI'NE KATILAN DİLAN ÇİÇEK DENİZ'DEN YENİ VENEDİK KARELERİ

Dilan Çiçek Deniz, 1980'ler Armani arşivinden seçilen ve büyük ilgi gören elbisesinin provası için haftalar öncesinden Milano'ya gitti ve bu eşsiz elbiseyle festivalde poz verdi. Ayrıca, Venedik'te dünyanın pek çok ülkesinden gelen yıldızların katıldığı davetlere de katıldı. Başarılı oyuncu, festivalin unutulmaz anlarından biri olan, markanın global davetlilerinin de katılım gösterdiği Si Passione partisine de katılım sağladı.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ - ARMANI BEAUTY 

Dilan Çiçek Deniz, "Armani Beauty'nin davetiyle 3'üncü kez katıldığım Venedik Film Festivali'nde yine unutulmaz bir deneyim yaşadım. Dünya sinemasının prestijli isimleriyle bir araya geldiğim ve Türkiye'yi bir kez daha Venedik’te temsil ettiğim için mutlu ve gururluyum." diyerek düşüncelerini dile getirdi. 

DİLAN ÇİÇEK DENİZ GÜZELLİĞİ VE ŞIKLIĞIYLA ADETA GÖZLERİ KAMAŞTIRDI 

Dilan Çiçek Deniz’in göz kamaştıran kırmızı halı makyajını, Armani Beauty resmi makyaj ailesinden Profesyonel Makyaj Sanatçısı Gamze Tekin Alp, aşağıdaki ürünleri kullanarak gerçekleştirdi:

·        Fluid master primer

·        Luminous silk foundation shade 6,5 and 7

·        Luminous silk concealer shade 4 and 4,75

·        Luminous silk bronzing powder shade 100

·        Luminous silk cheek tint shade 31 and 50,5

·        Luminous silk acqua highlighter shade 2

·        Luminous silk glow fusion powder 7

·        Smooth silk eye pencil shade 12 and 4

·        Eye tint 10 s and 11 s

·        Eyes to Kill Classico Mascara

·        Lip maestro shade 202

·        Prisma glass shade 07

Üst üste yedi senedir festivalin Resmi Güzellik Sponsoru olan Armani Beauty, güzellik ve estetiğe olan bağlılığını ve sinema dünyasına duyduğu tutkuyu bir kez daha ortaya koydu. Festival boyunca, ünlülerin ve konukların kırmızı halıdaki görünümlerine Luminous Silk Fondöten, Luminous Silk Acqua Aydınlatıcı, Prisma Glass ve Cheek Tint gibi seçkin ürünleri ile etkileyici bir imza atıldı. Ayrıca, festivalin sinematik atmosferiyle markanın güzellik ürünlerinin mükemmel uyumu, Armani Beauty'nin etkileyici ve sofistike tarzını vurguladı. Bu iş birliği hem güzellik hem de sinema dünyasını bir araya getirerek unutulmaz deneyimler yarattı.

Armani Beauty, bilinçli sadelik, doğal zarafet ve özgünlük sunuyor

Armani Beauty, 20 yılı aşkın süredir, mükemmel dokulu makyaj ürünleri, en ileri bilimle formüle edilmiş cilt bakım ürünleri ve özenle seçilmiş bileşenlerle tasarlanmış kokular sunuyor. Gerçek insanlardan ve onların ihtiyaçlarından ilham alarak tasarlanan makyaj serisi, doğal güzelliği ortaya çıkarmayı hedefliyor ve birçok ikonik ürünüyle tanınıyor: Luminous Silk ve Power Fabric fondöten serileri, Eyes to Kill maskara, Eye Tint göz farı, Lip Maestro ve Lip Maestro Satin likit rujlar ile Lip Power rujlar bulunuyor. Cilt bakım serisinde, imza kremi, serumu, maskesi ve yeni göz kremiyle güçlü yaşlanma karşıtı Crema Nera yer alıyor.

Ayrıca, ikonik ve yeniden doldurulabilir Acqua di Giò, Armani Code, Sì ve My Way’in yanı sıra Haute Couture parfüm serisi Armani/Privé’yi de kapsayan erkek ve kadın parfüm koleksiyonları yer alıyor.

Armani Beauty’nin çevre ve sosyal sorumluluğa olan uzun süreli bağlılığı, markanın 2010 yılında başlattığı global su girişimi Acqua for Life ile somutlaşıyor. Bu girişim, su kıtlığı yaşanan bölgelerde içme suyuna evrensel erişim sağlamayı hedefliyor.

Armani Beauty’nin tüm yüzleri, markanın güzellik vizyonunun zirvesini sinemada temsil ediyor: Armani Beauty'nin sinemayı kutladığı ünlü isimler arasında Cate Blanchett, Aaron Taylor-Johnson, Regé-Jean Page, Sydney Sweeney, Sadie Sink, Jackson Yee, Adria Arjona, Greta Ferro, şarkıcı Jackson Wang ve model Madisin Rian bulunuyor.

Armani, film dünyasıyla olan ilişkisini güçlendirmek amacıyla, 2018’den itibaren Armani, Venedik Uluslararası Film Festivali'nin resmi güzellik sponsoru olarak yer alıyor. Ayrıca, markanın film festivali iş birlikleri arasında Berlin Uluslararası Film Festivali ve San Sebastian Uluslararası Film Festivali de bulunuyor.

 

Photo Credits:

Londra'da göz alıcı parti: H&M 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonu Londra'da göz alıcı parti: H&M 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonu

 

Kırmızı halı: Daniele Venturelli

Kırmızı background: Alan Morty

Editör: Admin Admin