2 ay önce MÜZİK

Son çıkardığı şarkılarla ve cesur kimliği ile kendine has tarzını yansıtan aisu’nun en yeni şarkısı “BIRKINS” Universal Music Türkiye etiketi ile yayında.

2 ay önce MÜZİK

Bugün, dünya yıldızı Camila Cabello, yepyeni albümü C,XOXO'yu Interscope etiketiyle yayınladı!..

2 ay önce MODA

Lüks mücevher tasarımının benzersiz ismi ve yaratıcı vizyonuyla tanınan Begüm Khan, dünyaca ünlü Caviar Kaspia ile sınırları aşan bir iş birliğine imza attı.

2 ay önce DİZİ

Oyunculukta dünyaya açılan gururumuz İlker Kaleli, uluslararası arenada adından söz ettiriyor...

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

2 ay önce SonDakika

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bulunan Dergele köyündeki sivilleri kalkan olarak kullanıp, Türk birliklerine havan saldırısı yapan teröristlerin, yerlerinin tespit edilememesi için ormanları ateşe verdiğini açıkladı.

2 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliğine tam üyelik stratejik hedefimizdir. Estonya'nın da desteğinin artarak devam edeceğine inanıyorum. Gazze'deki barbarlığın sorumluları uluslararası hukuk önünde er ya da geç hesap verecektir.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis'i ile başbaşa görüştü...

2 ay önce EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Fas’ta Enerji Dönüşümü ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Leila Benali ile bir araya geldi.

2 ay önce GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya Federal İçişleri ve Yurt Bakanı Nancy Faeser ile başkent Berlin’de bir araya geldi.