Bugün, dünya yıldızı Camila Cabello, yepyeni albümü C,XOXO'yu Interscope etiketiyle yayınladı. Büyük bir merakla beklenen albüm, şarkıcı-söz yazarının hem müzikal hem de görsel olarak sınırları zorladığını gösteren bir evrimi temsil ederek ve pop müziğin ötesine geçen türlere dokunarak Miami köklerinden ilham alıyor. El Guincho (FKA Twigs, Rosalía) ve Jasper Harris (Jack Harlow, Post Malone) gibi isimlerin prodüktör koltuğunda oturduğu C,XOXO; Playboi Carti, Lil Nas X, Drake ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok önemli ismin performanslarıyla beklentiyi başka bir seviyeye taşıyor. Tam şarkı listesini en aşağıda bulabilirsiniz.

Buna ek olarak, Complex Magazine'in son kapak yıldızı olan Camila (görüntülemek için tıklayın), ünlü sokak sanatçısı Chito ve mecranın iş birliği ile çıkardığı kapsül koleksiyona imza attı. Camila, Chito International'ın kendine özgü sokak sanatı tarzına uzun zamandır hayrandı. Özellikle eserlerinde öne çıkan ikonik animasyonlu köpek karakterinden ilham aldı. "Chanel No. 5" şarkısında yer alan şarkı sözleri, bu temayla uyumlu olup hayranlara C,XOXO'nun ruhuna dair bir öngörü sunuyor. Chito kapsül koleksiyonları için özel bir C,XOXO köpek logosu yaratarak bu konsepti ön plana çıkarıyor. (görüntülemek için tıklayın)

Camila Cabello’nun yeni albümü, söz yazarı olarak gelişimini gösteren ve bir kadının hırslarına olan güvenini kutlayan zekice kelime oyunları kullanan son şarkısı "Chanel No. 5"ın hemen ardından geliyor. Şarkının müzik videosu, bu baştan çıkarıcı şarkıyı ilgi çekici koreografisi ile tamamlıyor. (izlemek için tıklayın) Playboi Carti'nin yer aldığı "I LUV IT" ve Lil Nas X'in yer aldığı "He Knows" gibi önceki single'lar ile "Chanel No. 5", C,XOXO'nun dünyasının kapısını aralıyor.

Camila, 23 Haziran'da Lizbon'da gerçekleşen Rock in Rio, 25 Haziran'da Fas'ta gerçekleşen Mawazine, 28 Haziran'da Danimarka'da Tinderbox festivali ve 29 Haziran'da İngiltere'de Glastonbury de dahil olmak üzere büyük uluslararası festivallerde sahne alacak.

CAMILA CABELLO 

C,XOXO ŞARKI LİSTESİ 

1. I LUV IT (feat. Playboi Carti)

2. Chanel No.5

3. pink xoxo

4. HE KNOWS (feat. Lil Nas X)

5. Twentysomethings

6. Dade County Dreaming (feat. JT & Yung Miami)

7. koshi xoxo

8. HOT UPTOWN (feat. Drake)

9. Uuugly

10. DREAM-GIRLS

Bad Bunny Messika mücevherleri ile sahne aldı Bad Bunny Messika mücevherleri ile sahne aldı

11. 305tilidie

12. B.O.A.T.

13. pretty when i cry

14. June Gloom

Editör: Admin Admin