2 ay önce EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı...

2 ay önce GENEL

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky ile bakanlıkta bir araya geldi.

2 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, makam aracıyla ilgili yapılan haberlere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

2 ay önce GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Tunus’ta Ticaret ve İhracatı Geliştirme Bakanı Kalthoum Ben Rejeb Guezzah ile bir araya geldi.

2 ay önce MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan, KerkiSolfej organizasyonu ve Kral Pop Radyo Medya sponsorluğundaki yaz turnesine tüm hızıyla devam ediyor.

2 ay önce SonDakika

MSB: Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit ettiği 4 PKK/YPG'li terörist ile Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlediği 3 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi.

2 ay önce GENEL

ABD’nin başkenti Washington’da temaslarını sürdüren İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

2 ay önce GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, dün İngiltere’de serbest bırakılan Wikileaks’in kurucusu Julian Assange için geçen iki yıl boyunca hükümetin onu savunduğunu açıkladı.

2 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Türkiye-Romanya-Polonya Üçlü İşbirliği Süreci Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Polonya'ya gidecek.

2 ay önce MODA

Genç ve özgür stillerin yaratıcısı Koton, özgün stiliyle dikkat çeken sosyal medya fenomeni Sima Tarkan ile iş birliği koleksiyonlarına bir yenisine daha ekledi.