Ünlü Haberleri

ünlü haberleri ve güncel ünlü gelişmeleri, ünlü ile ilgili tüm video, ünlü fotoğrafları ve ünlü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü siması ve Lotus İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Beyza Uyanoğlu, Paris şehrini geziyor.

MODA

Armani Beauty, Venedik Film Festivali ile yedinci yılındaki ortaklığını Venedik Arsenale'de göz kamaştıran bir partiyle kutladı...

MÜZİK

Besteleriyle ve söylediği şarkılarla yıllardır Türk pop müziğine yön veren ünlü sanatçı Kenan Doğulu, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor.

MODA

Lexus tüm ihtişamıyla, 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde üst üste 8. defa kırmızı halıda boy gösteriyor...

MÜZİK

Ünlü şarkıcı Sibel Can, Kıbrıs Concorde Luxury Resort Otel'de yaklaşık 1500 misafirin büyük bir coşkuyla izlediği unutulmaz bir konser verdi.

MÜZİK

Antalya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü, ünlü sanatçılar İrem Derici, Simge ve Ziynet Sali'nin konserleriyle büyük coşkuyla kutlandı.

MODA

Dünyaca ünlü top model Izabel Goulart, Venedik Film Festivali'nin açılış gecesinde kırmızı halı töreninde Damiani Notte di San Lorenzo choker...

MÜZİK

İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü, ünlü sanatçı Buray'ın konseriyle büyük bir coşkuyla kutlandı.

DİZİ

Yakında Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan Güzel Aşklar Diyarı, Melis Birkan'ı da uzun bir aradan sonra seyircisiyle buluşturacak.

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerinin üçüncüsünde de mekanı hıncahınç dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu.

MÜZİK

Sesi, yorumu ve efsane sahnesi ile çok sevilen ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerine devam ediyor.

SANAT

Müzayedeci Uğur Batur, önceki gün Bodrum'un gözde mekanlarından Dürdane 1901’de merakla beklenen yaz davetini gerçekleştirdi.