Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

MAGAZİN

Armani Beauty, Türkiye’deki ilk Armani Mare deneyimini keyifli ve göz kamaştıran bir davet ile kutladı...

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya Federal İçişleri ve Yurt Bakanı Nancy Faeser ile başkent Berlin’de bir araya geldi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 50 düzeyinde sabit tutulmasına karar verdi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılına ilişkin yıllık sanayi ürün istatistiklerini açıkladı...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Türkiye-Romanya-Polonya Üçlü İşbirliği Süreci Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Polonya'ya gidecek.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin erdemli ve yetkin insan yetiştirmek üzere hazırlandığını belirtti.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörleri güven endekslerini açıkladı.

SPOR

İş insanı Özcan Aydın ve eşi Aslı Aydın, ailece Türkiye-Portekiz maçını izlediler.

English News

Akbank has successfully completed the issuance of a $500 million sustainability senior unsecured Eurobond to international capital markets investors, achieving...

İş Dünyası

Akbank, dünyanın önde gelen düşünce kuruluşlarından Chatham House’la birlikte “Yükselen Güçler ve Çok Kutuplu Dünya” panelini gerçekleştirdi.