Sahipliğinde Haberleri

sahipliğinde haberleri ve güncel sahipliğinde gelişmeleri, sahipliğinde ile ilgili tüm video, sahipliğinde fotoğrafları ve sahipliğinde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

SCCT – Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası, 40. Yılını, iş ve cemiyet hayatı ile diplomatik çevrelerden konukların katıldığı bir resepsiyonla kutladı.

İş Dünyası

ABD'nin 248'inci Bağımsızlık Günü dolayısıyla İzmir'de, Ankara Büyükelçiliği ve Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (ESBAŞ) Yönetim Kurulu ev...

CEMİYET

Zamansız stilin kodlarını sunan DARE London’ın, ‘To Breeze’ koleksiyonu, İstanbul’da gerçekleşen keyifli bir davetle tanıtıldı.

MEKAN

Dünyanın en gözde otellerinden biri olan Wyndham Hotels & Resorts, İzmir’deki yeni otelini Menemen’de açtı.

MAGAZİN

Gazeteci ve Yazar Ömür Sabuncuoğlu’nun dördüncü kitabı, 'Anneme ve Kızıma'nın lansmanı Raffles İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlendi.

GENEL

D-8 Dışişleri Bakanları Konseyi, Filistin’e desteklerini açıklamak üzere olağanüstü olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde İstanbul’da toplandı.

İş Dünyası

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın geleneksel "Burns Supper" daveti yine unutulmaz bir geceye dönüştü.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.

MODA

Bağdat Caddesi Damat Tween mağazasında düzenlenen “Yeni Yılı Moda ile Kutluyoruz” daveti iş ve cemiyet hayatının sevilen isimlerini “Lüks, Stil...

MODA

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve eşi Ahu Orakçıoğlu'nun ev sahipliğinde yeni yıl daveti gerçekleşti.

SANAT

Türkiye'deki kültür ve sanatın gelişmesine katkı sağlayan Akbank Sanat, 30. yaşını, Vogue Türkiye ev sahipliğinde geçtiğimiz akşam Gallada’da kutladı.

EKONOMİ

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.