Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, ülke gruplarına göre ihracat analizi yaptı. Önemli pazar gruplarına yıllıklandırılmış ihracatın artış trendinde olduğu bildirildi.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Afra Saraçoğlu yeni sezon öncesi Avusturya’nın meşhur sağlıklı yaşam merkezi VIVAMAYR Maria Wörth’e giderek detoks kampına girdi.

SİNEMA

Türkiye'nin en uzun soluklu film festivali olan Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin tanıtım toplantısı yapıldı.

OTOMOBİL

McLaren Racing ve OKX özel tasarım ‘Efsane Yeniden Doğuyor’ kaplamasını bugün Singapur'da tanıttı...

GÜNCEL

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, bu hafta Lübnan’da iletişim cihazlarında meydana gelen patlamaların ardından ilk kez konuştu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Global Liderler Zirvesi'ne video bağlantı ile katıldı.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, resmi temaslarda bulunmak üzere Fransa’ya gitti...

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ülkenin kuzeyindeki toplulukların bölgeye güvenli geri dönüşünü amaçladıklarını belirtti.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Polonya Temsilciler Meclisi Başkanı Szymon Holownia ile Meclis'teki makamında bir araya geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Lübnan'da çağrı cihazları ve telsizlerin patlatılmasının ardından, dünya genelinde siber tehditlerin bir kez daha...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 50 düzeyinde sabit tutulmasına karar verdi.

GÜNCEL

Lübnan Sağlık Bakanı Firas Abiad, çağrı cihazları ve telsizlerde meydana gelen patlamaların ardından can kaybı ve yaralanmalara ilişkin detayları paylaştı.