Sevilen oyuncu Afra Saraçoğlu yeni sezon öncesi Avusturya’nın meşhur sağlıklı yaşam merkezi VIVAMAYR Maria Wörth’e giderek detoks kampına girdi.

AFRA SARAÇOĞLU 

GÜZEL OYUNCU  AFRA SARAÇOĞLU  YENİ SEZONA VIVAMAYR MARIA WÖRTH’DE DETOX İLE BAŞLADI

Yoğun çekim temposuna başlamadan önce bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek ve zihinsel olarak arınmak için VIVAMAYR’ı tercih eden ünlü oyuncu, göl kenarında ve orman yürüyüşlerinde geçirdiği huzurlu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

AFRA SARAÇOĞLU ENERJİ TOPLADI 

Afra Saraçoğlu, pek çok dünya starının da müdavimi olduğu VIVAMAYR Maria Wörth’te geçirdiği bir hafta sonrası kendisini çok zinde ve huzurlu hissettiğini, ilk fırsatta tekrar gelmeyi planladığını ve sağlıklı yaş almak için çok güzel bilgiler edindiğini söyledi.

Lexus ile Venice Film Festivali’nde "Hadise ve Kerem Bürsin" esintisi! Lexus ile Venice Film Festivali’nde "Hadise ve Kerem Bürsin" esintisi!

VIVAMAYR’ın diğer müdavimleri arasında Elizabeth Hurley, Naomi Campbell, Mert Alaş, Tommy Hilfiger, Mischa Barton, Monako prensesi Caroline, Türkiye cemiyet hayatından Alara Koçibey, Biricik Suden, Serenay Sarıkaya, Reha Özcan gibi pek çok isim bulunuyor.

Editör: Admin Admin