McLaren Racing ile zincir üstü ekosistemin geleceğini inşa etmede rol oynayan teknoloji şirketi ve McLaren Racing ve McLaren Formula 1 Takımının Resmİ Ana Ortağı OKX, bugün, 2024 Singapur Grand Prix’sinde McLaren MCL38 F1 yarış araçlarında sergilenecek, sınırlı sayıdaki özelEfsane Yeniden Doğuyortasarımını tanıttı.

‘Efsane Yeniden Doğuyor’ McLaren ve OKX tarafından ortaklaşa tasarlanan özel tasarım 1981 ila 1996 arası yılları kapsayan McLaren’in MP4 dönemini anmayı ve onurlandırmayı amaçlıyor. MP4 serisi, her iki markanın da değer verdiği bir özellik olan gerçek yenilikçilik ruhunu simgeliyor. Bu yeni tasarımda, takımın mirasını onurlandırmanın bir yolu olarak MP4 dönemi ile McLaren’in ikonik papaya turuncusu bir araya getirildi.

‘Efsane Yeniden Doğuyor’ Singapur’da OKX Pazarlama Müdürü Haider Rafique, McLaren Racing CEO’su Zak Brown ve McLaren F1 Takımı pilotları Lando Norris ve Oscar Piastri’nin katıldığı bir pist etkinliğinde tanıtıldı.

Ayrıca kokpitte ikonlaşmış MP4 aracını sürerek bu tarihİ döneme katkı sağlamış olan ve aralarında Ayrton Senna, Alain Prost ve Niki Lauda’nın da yer aldığı 13 sürücünün isimleri de yer alıyor ve böylece McLaren efsaneleri de onurlandırılması amaçlanıyor.

McLaren Racing Pazarlama Direktörü Louise McEwen “Singapur’da, OKX ile birlikte üçüncü özel tasarım kaplamamızı hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. “Efsane Yeniden Doğuyor” ile eski ve yeni taraftarları bir araya getirerek ikonlaşmış tarihimizi kutlamak ve onurlandırmak muhteşem bir deneyim. Bu yılki Senna etkinliğinin ardından tasarladığımız bu yeni kaplama ile her iki markanın dünya çapındaki takipçileri için benzersiz hikâyeler sunan etkinlikler sunmaya devam ederek OKX ile ortaklığımızı bir adım daha ileri taşımaktan memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Ünlü isimler BYD’nin özel davetinde bir araya geldi! Ünlü isimler BYD’nin özel davetinde bir araya geldi!

OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique ise konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti: "McLaren ile ortak bir yaklaşımla, azmin ve yeniliğin gücüne inanıyoruz. Bu yıl, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların zincir üstü dünyaya adım atmalarını kolaylaştıracak pek çok yenilik gerçekleştirdik, bunlardan biri de Web3 Cüzdanımızı tamamen yenilememiz oldu. F1 gibi kripto dünyasında da korkusuz bir şekilde yenilik yapan ve ‘mücadeleci’ bir zihniyeti benimsemiş vizyoner bir ekibin sektörde çığır açabileceğine inanıyoruz. Kurulu düzene yeni bir alternatif getirmenin zamanı geldi ve ‘Efsane Yeniden Doğuyor’ tasarımı yeni bir geleceğe doğru yeni bir rota çizerken, geçmişten de ilham almamız için hepimizi cesaretlendiriyor.”

Editör: Admin Admin