Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Mert Can Önengüt ile Bilhan Özdemirhan, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşen rüya gibi bir düğün töreniyle evlendiler.

SANAT

Ünlü müzayedeci Uğur Batur, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sokak hayvanları için anlamlı bir müzayede gerçekleştirdi.

SANAT

Melike Tigrel, Semra Tigrel ve Erdinç Sakin'in kişisel sergileri Bodrum Marina Yacht Club, Merqezart Alternatif Sanat Mekanında açıldı.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Almanya’da bulunan Ramstein Hava Üssü’nde Ukrayna Savunma Temas Grubu toplantısına katıldı.

GÜNCEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Sean Savett, dün Batı Şeria’da İsrail ordusunca başından vurularak öldürülen Türk ve ABD vatandaşı...

EKONOMİ

Hazine  ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Üç büyük kredi derecelendirme kuruluşundan not artırımı alan tek ülkeyiz" dedi.

MAGAZİN

Güzel ve başarılı oyuncu Meryem Uzerli, oyunculuk kariyeri öncesinde çalıştığı işler, çekirdek ailesi ve şu andaki yaşamına dair samimi açıklamalarda...

MODA

Ünlü aktris Nicole Kidman, Los Angeles'ta Netflix'in The Perfect Couple yapımının galasına Messika küpeleri ile katıldı...

MÜZİK

Süperstar Ajda Pekkan, dün akşam KerkiSolfej'in düzenlediği konserler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir performans sergiledi.

MODA

Calvin Klein, süper model Kendall Jenner'ın yeni kadın giyim koleksiyonunu tanıttığı  Sonbahar 2024 kampanyasının yeni kısmını yayınladı.

MÜZİK

Pop müziğinin sevilen sanatçısı Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda art arda sevenlerinin karşısına çıktı.

MODA

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta birbirinden değerli taşlarla tasarladığı çiçekli ve yaprak tasarımlı broşlarla kıyafetlere şıklık katacak.