Göz Haberleri

göz haberleri ve güncel göz gelişmeleri, göz ile ilgili tüm video, göz fotoğrafları ve göz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MEKAN

The Peninsula Hotels’in boğazdaki göz kamaştıran oteli The Peninsula Istanbul’un yeni teras bahçesi Herb Garden misafirlerine kapılarını özel bir davetle...

MÜZİK

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, bayram konserlerine dolu dizgin devam ediyor.... Yaşar, bayramın üçüncü gününde Vogue Hotel Bodrum'daydı.

MÜZİK

Son çalışması "Filozof" büyük beğeni toplayan güzel şarkıcı Ömür Gedik, bayram boyunca 4 gece 4 konser verdi...

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can Kurban Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Girne’de yer alan Chamada Prestige Hotel’de sevenleriyle buluştu.

MODA

Global moda markası DeFacto ve marka yüzü Afra Saraçoğlu, sıcak yaz günlerinin favorisi olacak yeni koleksiyonun reklam filminde yeniden buluştu.

SAĞLIK

Yaz aylarında göz koruması, güneşin ultraviyole (UV) ışınlarından kaynaklanan hasarı önlemek ve genel göz sağlığını korumak için çok önemlidir.

MODA

Dünyaca ünlü isimlerin Golden Globes, Annual Governors ve Creative Arts Emmys ödül törenlerinde FENDI seçimleriyle göz kamaştırdı.

MODA

Ünlü aktrist Emma Stone 14. Annual Governors Awards töreninde FENDI Couture şıklığı ile göz kamaştırdı.

MODA

Güzel aktrist Christina Ricci, Altın Küre ödül törenin kırmızı halısında FENDI Couture şıklığı ile göz kamaştırdı.

MODA

İngiliz aktris Mia McKenna-Bruce, dün akşam May Fair Hotel’de düzenlenen 44. Londra Critics' Circle Film Awards'da Messika mücevherleri ile göz...

MÜZİK

Ayşen Birgör bu hafta Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Cemiyet by News de sahneye çıkan Birgör şıklığıyla kendine hayran bıraktı.

MODA

Dünyaca ünlü model Kylie Jenner, dün gece Paris Couture Haftası’nda Messika mücevherleri ile adeta göz kamaştırdı...