Dünyanın en köklü lüks otel gruplarının başında gelen The Peninsula Hotels’in boğazdaki göz kamaştıran oteli The Peninsula Istanbul’un yeni teras bahçesi "Herb Garden" misafirlerine kapılarını özel bir davetle açtı.

UĞUR AKYILDIZ - ÖZDEN AKYILDIZ - JONATHAN CROOK - ELİF EDES - OĞULCAN ATAY 

The Peninsula şeflerinin leziz ikramları ve gurme yazar Elif Edes’in teras bahçeden toplanan malzemeler ile hazırladığı renkli kokteyller misafirlerin beğenisine sunuldu.

ALKIM ÇETİN 

The Peninsula Istanbul’un YALI Balo Salonu binasının çatı terasında yer alan Herb Garden, şehir bahçeciliğinin en güzel örneklerinden birini sunuyor.

BAHAR ÇOLAKEL - ERHAN ÇOLAKEL 

Komşuköy işbirliğinde hayata geçen bu benzersiz teras bahçesi, The Peninsula mutfağına günlük taze ürünler sağlarken misafirlerin en özel davetlerine de ev sahipliği yapıyor.

BETÜL BURMALI 

THE PENINSULA ISTANBUL’UN MANZARASIYLA BÜYÜLEYEN YENİ TERAS BAHÇESİ ‘’HERB GARDEN’’ MİSAFİRLERİNİ ÖZEL BİR DAVETLE AĞIRLADI

BULUT REYHANOĞLU 

12 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen Herb Garden’ın açılış davetine Sibel Karakaşlı, Bulut Reyhanoğlu, PınarErol Solu, İlkim Tuncay, Sera Irvül, Jülide Ateş, Betül Burmalı, İlksen Utlu, Bahar – Erhan Çolakel, Alkım Çetin, Şebnem İnan gibi isimler katıldı.

ELİF EDES 

Misafirler DJ Can Sarıhan’ın müzik performansı eşliğinde eğlenirken, Elif Edes’in Herb Garden açılış davetine özel olarak hazırladığı kokteyller ile misafirler Herb Garden’ın tadını çıkardı.

Grand Sapphire Resort, Kıbrıs'ta görkemli bir törenle açıldı Grand Sapphire Resort, Kıbrıs'ta görkemli bir törenle açıldı

İLKİM TUNCAY 

Bu etkileyici teras bahçe, doğum günü partilerinden nişan törenlerine, özel akşam yemeklerinden iş toplantılarına, baby showerdan piknik davetlerine ev sahipliği yapıyor.

İLKSEN UTLU 

Ayrıca şirketler için atölyeler ve kokteyl atölyelerine kadar çeşitli davetlere ideal bir ortam sunuyor.

JULİDE ATEŞ 

"Herb Garden", eşsiz atmosferi, gün batımı ve Tarihi Yarımada’nın büyüleyici manzarası eşliğinde, misafirlerinin her anını daha özel ve unutulmaz bir hale getiriyor.

MOSHE AELYON - YUSUF BASALAK 

PINAR - EROL SOLU 

SERA IRVUL 

SİBEL KARAKAŞLI 

ŞEBNEM İNAN 

Editör: Admin Admin