Görkemli Haberleri

görkemli haberleri ve güncel görkemli gelişmeleri, görkemli ile ilgili tüm video, görkemli fotoğrafları ve görkemli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

Mert Can Önengüt ile Bilhan Özdemirhan, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşen rüya gibi bir düğün töreniyle evlendiler.

CEMİYET

Mert Can Önengüt ile Bilhan Özdemirhan, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşen rüya gibi bir düğün töreniyle evlendiler.

CEMİYET

Türkiye’nin küresel tekne üreticisi Sirena Marine’in, önceki gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlediği Yaz Partisi’nde deniz tutkunları bir araya geldi.

SİNEMA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Altın Küre Ödülleri 'Uluslararası İkon Ödülü' dünyaca ünlü aktris Sharon Stone'a verildi.

MODA

Başak Dizer Tatlıtuğ yaza damga vuracak kapsül koleksiyonunu İtalya’da, Sorrento’nun büyülü atmosferinde yakın arkadaşlarıyla kutladı.

MÜZİK

Mandarin Oriental, Bodrum'un 10'uncu yıl kutlamaları Grammy ödüllü sanatçı Kylie Minogue’un eşsiz konseriyle ve dans şovları taçlandı...

CEMİYET

Onur Kıral ve İrem Baltepe, Four Seasons Hotel İstanbul At The Bosphorus’ ta düzenlenen rüya gibi bir nikah töreniyle dünyaevine...

İş Dünyası

İtalya’nın Bologna kentindeki Orka Global’in görkemli açılışına iş, spor, sanat, moda ve cemiyet dünyasından pek çok isim katıldı.

SAĞLIK

Budapeşte’de hizmete giren Liv Duna Medical Center özel bir resepsiyon ile misafirlerini ağırladı...

MODA

Pop yıldızı Katy Perry’nin, tasarım ve yönetim sürecini üstlendiği markası Katy Perry Collection, Türkiye’de görkemli bir davetle açılış yaptı.

MODA

NOCTURNE ve Hande Erçel, lüks ve şıklığı buluşturan tasarımlarla yeni yıla göz alıcı bir giriş yapıyor...

MAGAZİN

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.