Türkiye’nin küresel tekne üreticisi Sirena Marine’in, geçtiğimiz gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlediği Yaz Partisi’nde deniz tutkunları bir araya geldi.   

ALİ ÖNGER - İPEK KIRAÇ - ÇAĞIN GENÇ 

Sirena Marine Yönetim Kurulu Başkanı İpek Kıraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen görkemli davete; , sanat ve cemiyet dünyası büyük ilgi gösterdi.

RAHMİ KOÇ - SEMAHAT ARSEL 

Rahmi Koç, Semahat Arsel, Ali Koç, Acun Ilıcalı, Aslı Gümüşel, Aslıgül Atasagun, Berna Çebi, Mehtap Ferah, Didem-Murat Bağrıaçık, Ender Mermerci, ıl Reçber, Tilda Nayman, Carlo-Jülide Bernardini, Özlem-Murat Güsar ve Suzan-Turgut Toplusoy gibi isimlerin katıldığı gecede duyurulan yeni süperyat projesi Sirena 118, davetlilerden yoğun ilgi gördü.

ALİ KOÇ - RAHMİ KOÇ - ACUN ILICALI 

Bu sene Cannes Yat Festivali’nde tanıtılacak olan Sirena 48 Hibrit modeli hakkında da bilgi verilen gecenin diğer yıldızı ise Sirena Marine’in 2026'da teslim edeceği ilk süperyatı Sirena 42M oldu.

BOND GIRLS - DJ. SEZER UYSAL - DJ. MAHMUT ORHAN 

Gecede sahne alan Bond Girls ve etkileyici müzikleri eşliğinde yapılan drone show davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Ardından, dünyaca ünlü dj Mahmut Orhan ve Türk elektronik müziğinin en önemli öncülerinden olan Sezer Uysal, muhteşem performanslarıyla geceyi unutulmaz kıldı.

İPEK KIRAÇ: "TÜRK İŞÇİLİĞİ İLE DÜNYANIN EN İYİ TASARIMLARINI BİR ARAYA GETİRİYORUZ"

Türkiye’nin tekne üretiminde küresel bir merkeze dönüşebilmesi hedefiyle faaliyetlerini sürdürdüklerini söyleyen Sirena Marine Yönetim Kurulu Başkanı İpek Kıraç, “Sirena Marine olarak 2006 yılından bu yana, yat üretiminde kalite ve yenilikçilik konusundaki kararlılığımızla sektörde öncü bir rol üstleniyoruz. Her şeyi kendi bünyemizde çözümlediğimiz entegre bir ekosistem içinde Türk işçiliği ile dünyanın en iyi tasarımlarını bir araya getiriyoruz. Bugüne kadar 500’den fazla tekne üreterek dünya pazarlarına sunduk. Bugün Türkiye’nin en büyük yat ihracatçısı olarak büyümemizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeni pazarlar ve yeni ürünlerle büyümeye devam edeceğiz” dedi.

ASLI GÜMÜŞEL

Sirena Marine’in ilk süperyatı olacak olan Sirena 42M yaz partisinin diğer bir yıldızıydı.

BERNA ÇEBİ - MEHTAP FERAH 

Dış tasarımı Luca Vallebona, iç tasarımı The Viken Group’un bir parçası olan Hot Lab tarafından tasarlanan Sirena 42M'nin mühendisliğini Van Oossanen üstleniyor.

ASLIGÜL ATASAGUN  

Gecenin en büyük sürprizi ise Sirena 118 süperyat modelinin duyurusunun yapılması oldu. Sirena Yachts'ın 2026'da suya indireceği Sirena 118, şıklık ve konfor arasındaki mükemmel dengeyi sağlayan bir model olarak karşımıza çıkıyor.

SIRENA YACHTS 

Gövde tasarımı Germán Frers, iç tasarımı Cor D. Rover ve dış tasarımı Sirena Marine tasarım ekibi tarafından hazırlanan modelin dünya tanıtımı bu yıl Monaco Yacht Show’da yapılacak.

Aslı Sarar Aydın, yeni yaşına mutlu girdi Aslı Sarar Aydın, yeni yaşına mutlu girdi

CARLO BERNARDİNİ - JULİDE BERNARDİNİ 

DİDEM BAĞRIAÇIK - MURAT BAĞRIAÇIK 

IŞIL REÇBER 

ÖZLEM GÜSAR - MURAT GÜSAR 

SUZAN TOPLUSOY - TURGUT TOPLUSOY

TİLDA NAYMAN 

ALİ ÖNGER - AYŞE ŞENGÖR ÖNGER 

ELVAN GENÇ - ÇAĞIN GENÇ 

SIRENA YACHTS -VILLA MAÇAKIZI BODRUM PARTY 

Editör: Admin Admin