Deniz Haberleri

deniz haberleri ve güncel deniz gelişmeleri, deniz ile ilgili tüm video, deniz fotoğrafları ve deniz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Beymen Club; kendi ismini taşıyan yelken takımı Beymen Club Sailing Team ile Bosphorus Cup’a hazırlanıyor...

MAGAZİN

Son dönemlerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Pınar Deniz, L'Oréal Paris Elseve'in rekorlar kıran Hydra [Hyaluronic] ailesinin yeni serisi için...

GENEL

NATO Askeri Komitesi, Hollanda Deniz Kuvvetleri Amirali Rob Bauer’in Başkanlığı’nda dün Çekya’nın başkenti Prag’da toplandı.

MODA

Bu sene 81.’si gerçekleşen Venedik Uluslararası Film Festivali'ne Armani Beauty’nin özel davetlisi olarak başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz katıldı.

MAGAZİN

Projehane ve Rotahane kurucusu iş insanı Bilge Kuru, yaz sezonunun yorgunluğunu kızı Naz ve oğlu Celal Raşit ile birlikte Fethiye'de...

SPOR

Red Bull sporcusu Deniz Öncü, İspanya’daki Aragon yarışında üçüncü olarak kariyerinin ilk Moto2 podyumuna çıktı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Guterres, Pasifik ülkesi Tonga’ya yaptığı ziyaret kapsamındaki açıklamasında, deniz seviyesinin yükseldiğini ve bunun insan yapımı olduğunu belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Marmaris'teki Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda Aksaz Tersanesi Komutanlığı açılışı ve deniz platformları teslim töreni düzenlendi.